Categorie Pui varicel

Herpesul de tip 7: informații despre boală și tratamentul adecvat

Grupul de viruși herpetici cuprinde mai mult de 15 specii diferite. Ele cauzează nu numai o erupție pe buze, ci și alte boli mai periculoase.

Banda candidozică - simptome și tratament, fotografie

Candidoza este o boală fungică cauzată de ciuperca de drojdie Candida albicans. Aceste microorganisme sunt denumite microflora patogenă condiționată, adică într-o cantitate mică pe care o locuiesc în mod constant pe piele, membranele mucoase ale cavității orale, organele genitale ale oamenilor sănătoși, iar creșterea lor este restrânsă de sistemul imunitar al corpului.

Este HPV 45 periculos? Cum se manifestă papilomavirusul 45? Poate fi complet vindecat?

Corpul uman este predispus la boli declanșate de o infecție virală. Una dintre cele mai periculoase și comune este papilomavirusul.

Simptomele și tratamentul herpesului genital

Împreună cu astfel de boli cu transmitere sexuală, cum ar fi SIDA, sifilis și gonoree, există un alt, nu mai puțin periculos - herpes al organelor genitale. Nu este tratată până la capăt și, după ce a luat-o odată, persoana bolnavă va rămâne împreună cu el pentru tot restul vieții.

Arcuri sub braț

Sub piele, în zona armpiturilor, se formează noduri dureroase, ele sunt numite în hidradenită purulentă a medicamentelor, iar printre oameni, umerii biciuiți. Acestea sunt simple sau multiple, de obicei se rup în decurs de o săptămână, de regulă, dar în cazuri acute, îndepărtarea lor durează destul de mult timp.

Cum să luați aevita acnee?

O deficiență a unor vitamine afectează starea pielii, cauzând diferite patologii. Lipsa de vitamina E, A duce la descuamare și uscăciune a epidermei pielii, provoacă acnee, îngroșare subcutanată.

Epigen Intim Spray - instrucțiuni oficiale de utilizare

Număr de înregistrare: P N011741 / 02 din 07.22.2008.Denumirea comercială a medicamentului: Epigen Intim.Denumirea internațională (generică sau generică): glicirizinatul de amoniu,

Psoriazisul pe cap

Psoriazisul se referă la bolile dermatologice non-infecțioase cu un curs cronic. Patologia are o natură recurentă și se manifestă sub formă de leziuni ale pielii.Scalpul psoriazis este cea mai obișnuită formă a acestei boli.

Ce se intampla daca acneea apare pe fata?

Dacă provoacă acnee pe față, atunci probabil situația este complicată de infecție sau o asemenea erupție a devenit un simptom al unei anumite boli.Acest lucru nu este întotdeauna posibil să vă înțelegeți.

Ce înseamnă moliile în ochi: omens

De-a lungul timpului strămoșii noștri au încercat să explice apariția anumitor urme pe corp, considerându-le a fi semne speciale de soartă care prezic viitorul unei persoane.

Medicamente antivirale eficiente pentru papilomavirus: tratament și terapie

Papilomavirusul uman este recunoscut astăzi drept cea mai frecventă patologie din dermatologie la femei și la bărbați.Utilizarea medicamentelor antivirale (imunomodulatoare), care sunt prescrise în absența dovezilor pentru a elimina creșterile pe bază de ambulatoriu, este o prioritate în lupta împotriva formărilor papilomatoase asupra corpului uman.

Ce se întâmplă dacă crește moara?

Nevus (molii) sunt numiți formațiuni benigne prezente pe piele de la naștere sau care apar în timpul vieții. Prin ele însele, ele nu amenință sănătatea, deși se pot transforma în tumori maligne.

Autohemoterapia - revizuire

♥ Singura modalitate eficienta de a lupta impotriva acneei! (descrierea completă a procedurii) Cred că o mulțime de oameni au întâmpinat o problemă ca acneea. În lupta cu această problemă, am încercat, după cum cred eu, multe metode de rezolvare a acesteia.

Un diagnostic popular este dermatita alergică, simptomele și tratamentul la adulți.

O reacție alergică este un răspuns atipic al sistemului imunitar al unei persoane la ceva care de obicei nu provoacă un astfel de răspuns al organismului.

Cum să stoarceți un cos în ureche

Apariția de cosuri pe lobul urechii este destul de comună și nu apare întotdeauna erupție purulente pe locul aparent exterior. Uneori este posibil să învățăm despre existența ei numai datorită disconfortului dureros atunci când se ating.

Modalități de tratare a dermatitei atopice la femeile gravide

Dermatita alergică la femeile gravide, tratamentul cărora trebuie efectuată numai sub supravegherea alergologului participant și conform mărturiei sale, este destul de comună.

Tratamente recomandate pentru alergii la rece de iarnă

Când este expus la temperaturi scăzute pe corpul uman este adesea alergic la frig.Apar în această perioadă sentimente foarte neplăcute, disconfort.

Dermatita alergică la adulți - tratament și simptome

Dermatita alergică apare sub influența anumitor substanțe la persoanele cu un nivel crescut de sensibilitate. Boala se manifestă într-o reacție alergică de tip lent.