Moles pe degete

Pămăliștii cred că formațiunile pigmentare de pe degete vorbesc despre trăsăturile caracterului unei persoane, viitorul și prezentul. Priviți cu atenție mâinile și aflați ce arată diferitele căprioare. Poate că semnificația semnelor va ajuta la alegerea corectă a vieții.

Ce înseamnă degetele de pe degete?

Oamenii au perceput întotdeauna nevi pe corp în diferite moduri. În Evul Mediu, au fost considerate urme diabolice, mai târziu au devenit simboluri ale frumuseții. Pe de altă parte, palmiștii au interpretat educația, în funcție de locul în care a apărut, dimensiunea, forma și culoarea.

Semnele din interiorul degetelor indică de obicei veste bună. Acesta este un semn bun care aduce momente bune și norocoase.

Nevi în afara degetelor promite deseori dezamăgire în viață. Acestea pot fi:

 • trădarea prietenului;
 • divorț;
 • rupe relația de dragoste;
 • demiterea de la locul de muncă.

Există semne și aspecte pozitive. Conform credințelor vechi, oamenii cu nevi pe degete nu vor avea niciodată nevoie.

Atenție! Dacă moli crește, înseamnă că persoana trăiește incorect, problema lui nu este rezolvată. Dacă un nevus scade odată cu vârsta, proprietarul așteaptă încheierea cu succes a cazurilor.

Multe semne pe degete promite că proprietarul lor este o persoană versatilă și foarte interesantă. Dacă o persoană nu are un singur mol pe membrele mobile ale mâinii, înseamnă că este necurat. Cel puțin, este atât de stabilit în Est.

Moles de pe degetele mâinii drepte

Se consideră că partea dreaptă a corpului este mascul. Un mol pe el este considerat un semn favorabil pentru reprezentanții sexului mai puternic. Depinde mult de exact ce forma de pigment de degete flaunts.

Pe degetul mic

Marcajul cu degetul mic scoate în evidență succesul afacerilor financiare și vorbește despre propensiunea persoanei de a construi o afacere. Astfel de indivizi devin adesea antreprenori, agenți de vânzări.

O doamnă cu o astfel de marcă este foarte vântă și rareori se căsătorește pentru iubire. Ea preferă romane scurte și conexiuni trecătoare. Dar o astfel de fată are toate șansele de succes în cariera ei. Este condamnată la o poziție înaltă și un salariu decent.

Pe nume nenumit

Marcajul de pe acest deget promite o schimbare permanentă a locului de muncă, mai târziu căsătoria și singurătatea frecventă. Un bărbat va căuta mult sufletul sufletului său. Și cu cât mai mult nevus - cu atât este mai mare dezamăgirea. În cazul în care permite amplasarea moliei, este mai bine să o închideți cu un inel sau cu un inel.

În medie

Semnul de naștere pe partea mediană mobilă a mâinii aparține, de obicei, persoanelor care se evidențiază din mulțime și câștigă cu ușurință respectul celorlalți. Ei sunt apreciați la locul de muncă și la domiciliu, încercând să îi imite. Mulți artiști și actori au mărci similare.

Pe index

Chiar și un semn foarte mic pe degetul arătător pe dreapta înseamnă că proprietarul său este un lider născut cu abilități mentale înalte. Astfel de oameni sunt obișnuiți să controleze, să indice, să conducă.

Proprietarul unui nevus este capabil să facă sacrificii în orice moment pentru a-și atinge scopul. Este un vorbitor bun, deci ar trebui să te uiți la profesii, cum ar fi o figură publică sau politică.

Pe mare

Persoanele cu un nevus pe degetul principal sunt o raritate excepțională. Dacă natura a răsplătit un om cu o astfel de moliță, aceasta indică o prezență permanentă de noroc în viața sa. Individul este popular cu sexul opus, încrezător în sine.

Moles de pe degetele mâinii stângi

Un semn favorabil pentru o fată este considerat dacă semnul de naștere a apărut pe mâna stângă. De o importanță deosebită este un deget specific cu o etichetă.

Pe degetul mic

Semnul de naștere pe degetul mic aparține adesea hoților. O astfel de etichetă a fost deținută de celebrul Manka-Bonds din Odesa. Dacă o persoană nu are nici măcar onestitate, el se va afla în furt și jaf. Deși s-ar fi dovedit a fi un bun om de afaceri, la urma urmei, orice afacere este de până la el. Prin urmare, nu ar trebui să căutați bani simpli, este mai bine să vă îndreptați talentul în direcția cea bună.

Printre predicții există și alte semnificații:

 • lipsa de satelit în apropiere;
 • probleme cu bani;
 • nașterea copiilor sănătoși;
 • mai multe căsătorii.

Astfel, un nevus pe degetul mic de stânga înseamnă atât bun cât și rău. În orice caz, totul depinde de starea de spirit a persoanei însuși și de alți factori.

Pe nume nenumit

Nu este recomandabil să aveți urme pe acest deget spre stânga. O astfel de molie este considerată un semn de eșecuri frecvente, depresiuni regulate. Soarta unei persoane nu este ușoară. Această preîncălzire este valabilă pentru bărbat.

O femeie cu un semn de nastere pe degetul inelului va fi fericita in viata de familie. Ea așteaptă respectul de la colegi și prieteni.

Se crede că oamenii cu o astfel de molie sunt susceptibili la daune și la ochiul rău. Sunt prea entuziasmați și capabili să-și piardă mașina, casa, o sumă mare de bani. Cu toate acestea, ei devin deseori magicieni calificați.

În medie

Persoanele cu un nevus pe degetul mijlociu doresc întotdeauna să fie centrul atenției. Îi place publicitatea. Bărbații cu astfel de semne de naștere vor fi excelenți soți și tați și doamne - soții minunate și credincioși cu talente culinare excelente.

Acești oameni adesea își asociază viețile cu creativitatea, fiind ușor de observat de sponsori. Sunt înconjurați de prieteni și nu tolerează singurătatea.

Pe index

Un semn de naștere pe degetul arătător este un semn de nobilime și o sete de faimă. O astfel de persoană iubește natura, valorile familiei sunt importante pentru el. El crede în el însuși și acțiunile sale. Adesea, bărbații cu un nevus sunt agresivi și aroganți. Printre ei sunt oameni devotați.

O femeie cu un astfel de molier are o serie de caracteristici negative:

 • neliniște;
 • egoismul;
 • agresivitate.

Cu toate acestea, tânăra doamnă poate fi un mare lider. Nu-i este frică să-și asume riscuri și se comportă cu curaj. Ea este gata să-și dovedească cazul prin orice mijloace, chiar și cu pumnii ei. Cu o astfel de specială greu de lucru. Setea de putere are întotdeauna prioritate față de ea.

Pe mare

Marcajul de pe degetul mare al mâinii stângi este un semn bun. O persoană își va putea realiza planurile, posedă date fizice bune și poate vedea chiar și ceea ce este inaccesibil altora. Cu astfel de oameni este în valoare de a face prieteni.

Valoare pentru femei și bărbați

Semnul de naștere pe degetele unei femei promite, de obicei, următoarele:

 • probleme personale;
 • inconstanță;
 • îngrijorare.

Aceste doamne nu sunt capabile să țină un bărbat lângă el. Întregul motiv este temperamentul lor rău. Acest sens al omensului acționează în raport cu nevi-ul din mâna stângă.

Un bărbat cu un semn de naștere pe degete va fi capabil să atingă înălțimi mari în cariera sa. Are puțini inamici. Știe cum să facă bani și are o serie de caracteristici pozitive:

 • angajament;
 • sociabilitate;
 • bunătate.

Un tip cu un asemenea nevus alege o prietena decentă care poate crea confortul familiei. El este înclinat spre rivalitate și nu-i place să-și arate superioritatea.

Este important! Se consideră că o mică educație indică abilități supranaturale, iar una foarte mare vorbeste despre un blestem tribal.

O atenție deosebită ar trebui acordată ceea ce între degete este un mol:

 • mare și index - muncă grea, probleme de sănătate;
 • imunitatea redusă și indicele redus;
 • răni fără nume și medii frecvente;
 • cu degetul mic și fără nume - probleme cu organele auditive.

De asemenea, palmiștii privesc la ce falangă este un nevus:

 • primul este responsabil pentru lumea spirituală a omului;
 • al doilea vorbește despre creativitate;
 • al treilea promite bunăstarea materială.

Dacă formarea are o culoare deschisă, se spune că o mulțime de noroc. Nuanța neagră a unui nevus este un semn al unei stări triste, o stare depresivă.

Ce spune medicamentul despre asta

Motivele pentru aparitia moliilor, conform medicilor, sunt urmatorii factori:

 • modificări ale nivelelor hormonale;
 • expunerea la raze X;
 • expunerea la radiații ultraviolete;
 • situații stresante;
 • patologi ai organelor interne.

Este important! Dacă mola nu rănește sau nu sânge, nu este nimic de temut. Medicii cred că merită să ne îngrijorăm dacă semnul de naștere crește și schimbă culoarea.

Nu puteți să eliminați alunițele pe cont propriu, aceasta poate provoca sângerări sau infecții. Diverse centre medicale oferă serviciile lor pentru a elimina nevi fără durere și în câteva minute. Cu toate acestea, ele nu garantează că educația nu va mai apărea în locul obișnuit.

Nevi pe degete pot fi convexe și plate, mici și mari. În orice caz, este important să urmăriți corpul dvs., să vizitați un salon de bronz mai puțin și să fiți stresat, iar cunoștințele palmiștilor vă vor ajuta să găsiți scopul și să ieșiți dintr-o situație dificilă.

Semne de naștere pe degetul mare al mâinii drepte și a palmei stângi - ceea ce înseamnă

Un mol pe degetul mare poate spune multe despre proprietarul său. În trecut, astfel de semne au fost folosite foarte des. Cu ajutorul lor, este mult mai ușor să formăm o opinie despre o persoană necunoscută.

Ce face un moli pe degetul mare al mâinii drepte

Un mol pe degetul mare al mâinii drepte are semnificații diferite pentru bărbați și femei. Dacă sunteți femeie, acest semn nu va fi cel mai plăcut pentru dvs. Ea avertizează că vor fi adesea dificultăți în călătoria voastră. În cea mai mare parte, ele vor fi legate de viața personală. De regulă, aceste fete nu pot să înceapă o familie și să inspire un bărbat.

Un moli pe degetul mare al mâinii drepte a unei femei este un semn al unei doamne cu un temperament rău sau o servitoare veche. Ești neliniștit și impermanent. Cu toate acestea, dacă viața fără îngrijorări cu privire la soțul și copiii ei vă pare fericită pentru tine, o astfel de credință nu are nici un sens negativ pentru tine. Cu toate acestea, în momentul în care decideți să începeți o familie, va trebui să lucrați foarte mult pentru a dezvolta calitățile necesare pentru aceasta.

Dacă sunteți un om, pentru voi acest semn nu va avea decât o interpretare bună. În primul rând, aceasta este o poziție înaltă în societate. Acest lucru nu înseamnă întotdeauna venituri mari, dar mai des autoritatea și conexiunile utile pe care le știi să le faci sunt motivele pentru aceasta. Vă apreciați reputația și sunteți capabili să atingeți orice scop.

Cel mai adesea, proprietarii de astfel de etichete ocupă poziții importante și obțin salarii bune. Nu aveți nici o dorință de putere și de umilință a celor de sub tine. În consecință, subordonații apreciază un sef echitabil cu un caracter plăcut. Aveți puțini dușmani, dar poate exista o tendință de rivalitate. În plus, aveți ceva de invidiat. Persoanele cu astfel de urme pe mâini adesea intră într-o căsătorie de conveniență. Nu este întotdeauna o chestiune de bani, bărbații aleg adesea soții pentru capacitatea lor de a lucra în casă și de a crea casă în casă.

Ce face mlaștina pe degetul mare al mâinii stângi

Valoarea moli pe degetul mare al mâinii stângi variază în funcție de sexul proprietarului. Pur și simplu, pentru bărbați și femei, interpretarea acestui semn este complet diferită. Deci, un moli pe degetul mare al mâinii stângi nu promite nimic bun. Ea indică un număr mare de boli care vor trebui să fie depășite pe parcursul vieții. Titularii acestor etichete ar trebui să aibă grijă de sănătatea lor de la un tânăr. Dacă semnul de naștere a apărut recent, merită să faceți o aliniere pentru sănătate - puteți fi în pericol grav.

În plus, bărbații de astfel de promisiuni de etichetă au nevoie. Cel mai probabil, aveți o viață dificilă. În mod constant trebuie să vă confruntați cu dificultățile asociate cu aspectul material al vieții. Proprietarii unor astfel de locuri rareori ajung la partea de sus a scării de carieră și se pot lăuda cu cel puțin un venit stabil, dar scăzut. Este un semn de lipsă care te va bântui de la naștere.

Adesea, o astfel de moară prezintă o serie întreagă de probleme în viața omului. Ele se pot referi la orice aspect al vieții, nu numai financiar, ci și relații. Indicați astfel de semne privind problemele legate de karma sau prezența testelor menționate mai sus. Dacă puteți să trageți karma, să corectați greșelile încarnărilor din trecut sau să depășiți provocările cu demnitate, problemele voastre se vor sfârși. Viața va fi calm, venit stabil și crearea unei căsnicii puternice sunt de așteptat.

Cel mai adesea, problemele sunt urmărite în primele două treimi ale vieții, iar bătrânețea se dovedește a fi fericită și stabilă. Restul vieților oamenilor cu această marcă este o vârstă calmă, îmbogățită cu obținerea unui venit bun. De obicei, se căsătoresc cu întârziere, dar cu succes.

Interpretarea feminină a unor astfel de muște este extrem de pozitivă. Ea spune că o femeie va crea o căsătorie puternică și va naște copii sănătoși. Este posibil ca, la o vârstă fragedă, să nu existe mult noroc într-o relație, dar căsnicia va fi cu adevărat fericită, nu se așteaptă certuri serioase sau divorțuri. Situația financiară a unor astfel de persoane este aproape întotdeauna stabilă, de obicei ei își pot permite foarte mult. Sănătatea femeii va fi puternică până la vârsta înaintată.

În general, vederea frontală din mâna stângă a unei femei vorbește despre o viață ușoară și fericită. Adesea este un semn al gloriei. Vei avea întotdeauna o reputație pozitivă dacă dorești. Cu toate acestea, marca pe degetul mare este adesea găsit printre celebrități de renume mondial. Puteți, de asemenea, să reușiți într-o carieră superstar.

Aniversarea pe degetul mare - semnificația generală a semnelor

Orice marcaj de pe corp poate furniza informații, iar o marină pe degetul mare nu face excepție. În esoteric, molii sunt considerați a fi semne speciale care determină soarta unei persoane, cursul ei de viață și indică abilitățile date mai sus. În plus, ei pot vorbi despre starea de karma umană. Acest lucru este valabil mai ales pentru spoturile și etichetele care sunt moștenite. Dacă molul tău este absolut același ca unul dintre rudele tale cele mai apropiate, este nevoie de cel mai atent studiu în conformitate cu semnele vechi.

Acest lucru este valabil mai ales pentru acele locuri care au o valoare negativă. Aproape întotdeauna o luptă intenționată cu o astfel de sursă de energie negativă este importantă. O interpretare detaliată a fiecărei moli vă va arăta calea în această luptă. Esotericele remarcă faptul că oamenii care învață lecțiile de karma și corectează greșelile vieților trecute, indicate de moși, reușesc să obțină succes. Marii înșiși devin deseori mai strălucitori, uneori dispărând cu totul.

Dacă luăm în considerare semnificația generală a omensului despre un mol pe degetul mare, acesta are o valoare bună. Cel mai probabil, esti foarte popular printre sexul opus. Astfel de oameni rareori suferă de singurătate sau lipsă de atenție. Ele sunt întotdeauna fericite în căsătorie, creează familii puternice și nu suferă fiasco atunci când creează relații.

Cu toate acestea, această credință are un aspect negativ. Aceasta este partea financiară a vieții proprietarului unei astfel de etichete pe mâna sa. El trebuie să fie cât mai atent posibil în tratarea dificultăților materiale. În mod ideal, astfel de probleme sunt cel mai bine împărtășite cu altcineva, de exemplu, cu un soț / soție. Un buget comun poate atenua semnificația negativă a omens. Este deosebit de bine dacă cel ales este norocos în probleme monetare. Dacă ați fost atins de acest semn proastă, nu ar trebui să începeți propria afacere, deoarece eticheta indică posibilitatea pierderii banilor, a falimentului, a ruinei și a sărăciei. Activitatea proprietarului unei astfel de etichete este adesea ruinată și aduce numai probleme.

Orice mol pe degete indică dexteritatea acestor părți ale corpului. Proprietarii lor se dovedesc adesea a fi hoți, buzunare sau alți iubitori de bani ai criminalității. Cu toate acestea, nu mai puțin frecvent devin magicieni, chirurgi și, de asemenea, stăpânește alte profesii care necesită degete avansate. Femeile cu astfel de mărci se pot bucura deseori de o meserie excepțională.

În general, astfel de semne pot fi utile pentru orice persoană. Acum nu le acordă o asemenea importanță acum o sută sau chiar cincizeci de ani. Cu toate acestea, interpretarea semnelor aniversare poate fi o distracție interesantă, precum și o modalitate de a vă cunoaște mai bine prietenii.

Moles pe degete - ceea ce spun semnele

Cât de importante sunt degetele de pe degete - întrebarea pe care mulți o întreabă. Se pare că semnele întunecate din corpul nostru nu apar doar. Cu ajutorul lor, puteți afla caracterul unei persoane, soarta, abilitățile sale.

Moles degetul mare - semne

Dacă există un moli pe degetul mare, acesta este un semn important. Conform credințelor, aceasta indică popularitatea unei persoane cu sexul opus. Este extrem de rar ca astfel de personalități să fie singuri, să sufere de o lipsă de atenție. Dar, în același timp, ei sunt adesea nefericiți în căsnicia lor, nu știu cum să creeze familii puternice.

Din punct de vedere financiar, acești oameni nu sunt întotdeauna luminoși. Ei pierd deseori bani, cheltuiesc mai mult decât pot câștiga. Pentru a obține o transcriere mai exactă, acordați atenție mâinii în care este marcată marca.

Mâna dreaptă

Pentru femei:

 • probleme în viața personală;
 • coroana celibatului;
 • incapacitatea de a păstra un partener alături de dvs.;
 • un semn al unei fetițe vechi cu un temperament rău;
 • anxietate și impermanență.

Cu toate acestea, un astfel de semn poate fi fericit pentru cei care doresc să trăiască viața fără soț și copii, nu au nevoie de fericirea familiei.

Valoare pentru bărbați:

 • va fi capabil să obțină poziția dorită;
 • autoritate în rândul colegilor;
 • atinge dorința dorită;
 • obținerea de venituri mari;
 • nu-i place să-și arate superioritatea, el apreciază că oamenii sunt inferiori;
 • putini inamici;
 • înclinația de a concura, mulți vă invidieze;
 • astfel de bărbați aleg soții capabile să creeze confortul familiei.

Mâna stângă

Există un mol foarte mic, indică abilități, uneori supranatural. Punctul este mare, vizibil - probleme, blestemul familiei.

Valoarea molilor pe degetul arătător

Atenție! Deschis horoscop horoscop Vanga pentru 2019:
3 semne ale zodiacului care așteaptă probleme, un singur semn poate deveni câștigător și poate câștiga bogăție. Din fericire, Vanga a lăsat instrucțiuni privind activarea și dezactivarea destinației.

Pentru a obține profeția, trebuie să specificați numele dat la naștere și data nașterii. De asemenea, Vanga a adăugat al 13-lea semn al zodiacului! Vă sfătuim să vă păstrați în sere horoscopul, există o mare probabilitate de ochi rău al acțiunilor tale!

Cititorii site-ului nostru pot obține gratuit horoscopul Vanga >>. Accesul poate fi închis în orice moment.

Mâna stângă

Punctul întunecat de pe degetul arătător al mâinii stângi indică o persoană autoritară, grea, gata să facă orice pentru a atinge dorința.

Pentru un om, înseamnă nu numai rigiditatea caracterului, ci și cruzimea comportamentului, tirania. Astfel de oameni ocupă poziții de conducere, adesea "joacă necinstit".

Femeile cu un semn de naștere pe degetul arătător sunt adesea agresive, cu un caracter complex, gata să își dovedească cazul cu pumnii. Sunt intoleranți, egoiști, dar pot fi lideri excelenți, fiind inteligenți, decisivi, fără teamă de a-și asuma riscuri. Cu toate acestea, atunci când setea de putere și agresiune predomină, devine dificil să lucrăm cu ei.

Dacă aveți semne de mână pe mâini, aveți grijă să vă mâncați din când în când în aceste locuri. Un astfel de fenomen poate fi, de asemenea, descifrat folosind semne.

Mâna dreaptă

Prezența unui mol pe degetul arătător al mâinii drepte indică un individ mai moale (decât în ​​versiunea anterioară), dar totuși intolerant, gata să facă mult pentru a atinge obiectivul.

Semne pentru degetul mijlociu

Deținătorii de molici, localizați pe degetele mijlocii, cum ar fi viața publică, nu-și ascund sentimentele de la public, vorbesc, în esență, luptă pentru justiție și libertatea de exprimare.

Ele sunt întotdeauna înconjurate de prieteni, nu singuri. Adesea sunt oameni creativi, îi place să atragă atenția, sunt observați de producători și agenți.

Mâna stângă

Un marcaj pe degetul mijlociu al mâinii stângi indică un talent extraordinar, uneori supranatural. Pot exista persoane ale căror talente nu sunt recunoscute pe parcursul vieții. Uneori indică incapacitatea de a-și câștiga pâinea prin talentul lor.

Probabil că o persoană va începe să lucreze în birou, nu lucrează de rutină și nu va primi plăcere de la ea.

Mâna dreaptă

Punctul din partea dreaptă indică o persoană creativă care își poate câștiga existența. Poate "elimina" starea lui. Este extrem de rar pentru proprietarii unor astfel de etichete să-și construiască o carieră.

Valori pentru nume fără nume

Prezența unui mol pe degetul inelului indică o lipsă de onestitate, o excitare, o sensibilitate la rău și un ochi rău, abilitatea de a fura. O astfel de persoană poate deveni nu numai un fraier, ci și un magician calificat sau chirurg.

Marca din interiorul degetului indivizilor pentru care fericirea familiei este importantă. Există un moli în exterior - relațiile cu partenerii sunt complicate.

Dacă nu închizi inelul de pete, așteptând singurătatea. Conform superstițiilor pentru căsătorie, este necesar să ridicați un inel, o mănușă care să ascundă mlaștina. În caz contrar, căsătoria nu va avea succes.

Mâna stângă

Pentru un bărbat:

 • duritatea vieții;
 • probleme financiare;
 • neînțelegeri cu colegii;
 • uneori vorbește despre alcool sau dependența de droguri.

Pentru o femeie:

 • viața va fi ușoară și calmă;
 • respect pentru ceilalți;
 • crearea unei familii puternice;
 • lipsa problemelor materiale.

Mâna dreaptă

Pentru bărbați în ansamblu, superstiția dă viață luminoasă. O persoană poate găsi o cale de ieșire din orice situație, să obțină un salariu bun, să dețină o poziție decentă. Viața va fi stabilă și fericită. Pasiuni furtunoase și romane amețitoare nu sunt așteptate. Pentru a clarifica profeția, trebuie să acordați atenție molilor care se află pe mâini în ansamblu.

Pentru femei, un semn indică probleme în viața lor personală, vor putea să creeze o familie fericită dacă reușesc să-și schimbe caracterul. Există o mare probabilitate de dependență de alcool sau de droguri.

Ce înseamnă degetul mic?

Cadou supranatural, dezvoltare spirituală. Astfel de indivizi sunt interesați de magie și de artă, adesea sunt artiști, muzicieni. Indică un semn pe un nivel ridicat de inteligență, o intuiție dezvoltată.

Dacă marca este localizată pe interiorul degetului - persoana este protejată de atacuri magice. Dacă dimpotrivă, din afară - poate deveni o victimă a magicienilor negri.

Pentru mâna stângă

Semnul de naștere pe degetul mic al mâinii stângi este nașterea copiilor care vor fi sănătoși, frumoși, inteligenți, cu o soartă fericită. Există mai multe căsătorii. Printre predicțiile negative:

 • probleme financiare, incapacitatea de a face bani;
 • lipsa unui partener de încredere în apropiere;
 • va trebui să umple totul pe umeri.

Pentru dreptate

Pentru un bărbat, acesta este un semn bun, discreditând o situație financiară stabilă, succes în viață, o întâlnire cu o femeie ideală, perspective de carieră, un venit bun. Ei pot construi o familie puternică în care să domnească pacea și înțelegerea.

În ceea ce privește femeile, de cele mai multe ori, o tânără cu o astfel de marcă nu se poate lăuda cu o familie puternică, un soț fiabil. Sunt vânt, preferă romane pe termen scurt, dar se pot lăuda de o poziție bună și de un salariu mare.

Există multe semne asociate cu moli. Ele vor ajuta la determinarea soartei persoanei cu care comunicați, a ceea ce este capabil, a talentelor pe care le are. Dar nu trebuie să credem în interpretări, ca într-o axiomă, pentru că mulți alți factori influențează personalitatea.

Ceea ce înseamnă molare pe palme și degete

Runa Hagalaz: istoria valorii totale a runei
Linia de căsătorie pe mâna omului

Ceea ce înseamnă molare pe palme și degete

Prezența semnelor anterioare pe palme are o mare importanță în domenii precum palmistry. Experții spun că pot spune multe despre soarta unei persoane și trăsăturile personale ale acesteia.

Indiferent de locația, culoarea și dimensiunea carierelor, toți proprietarii lor sunt oameni extraordinari, talentați și au adesea abilități extrasenzoriale. Ei simt subtil energia celorlalți, sunt capabili să-și concentreze voința, direcționându-l spre îndeplinirea sarcinilor stabilite în fața lor. Unele moli în procesul de viață pot să apară și să dispară, ceea ce prefigurează cel mai devreme eveniment. Iar acelea care caracterizează permanent trăsăturile personale ale unei persoane și vorbesc despre soarta sa ca întreg.

Mori temporari

Poate fi maro deschis, maro sau negru. Primii sunt precursorii evenimentelor pline de bucurie, de exemplu, o nuntă rapidă, câștiguri materiale, naștere. Culoarea întunecată a moliilor, dimpotrivă, vorbește despre problemele viitoare - boală, pierderea proprietății, separarea de un partener de viață.

Semnele de nastere permanente

Aceste "etichete" conțin cel mai adesea informații despre întreaga viață a unei persoane, dar câteodată spun despre anumite perioade ale acesteia. Bărbații luminoși spun despre norocul incredibil. Proprietarul unor astfel de pete poate conta pe favorul de avere în jocurile de noroc, pe succesul în rezolvarea multor probleme de viață, inclusiv pe cele financiare. Culoarea închisă indică o perversiune pentru psihanaliză și o stare depresivă. Astfel de oameni nu se pot retrage în sine, sunt încurajați să se înconjoare în mod constant cu pozitiv.

Moles de pe palma dreapta

Divizați vizual palma (excluzând degetele) în 4 părți. Explicația privind desemnarea semnelor de naștere va fi dată în funcție de pătratul în care se află.

 • Upper right - inteligență dezvoltată, abilități analitice.
 • Stânga sus - un talent pentru muzică, dar literar.
 • Dreapta inferioară - abilități organizaționale, un om de lider al naturii.
 • Optimizarea în partea de jos a fundului, abilitatea de a obține succes chiar și în probleme fără speranță.

Moles de pe palma stângă

Ca și în palma dreaptă, împărțiți palma stângă în 4 pătrate.

 • Colțul din stânga jos al palmei: o astfel de persoană este o "dragă" a destinului, are un înger puternic păzitor.
 • Dreapta inferioară - capacitatea mare de a învăța limbi străine.
 • Stânga superioară - un talent pentru manipularea oamenilor, capacitatea de a hipnoza.
 • Dreapta superioară - previziune, practicitate, frugalitate.

Moles de pe degetele mâinii drepte

Degetul mic, inelul, degetul mijlociu și indexul au câte trei falange. Thumbs up - două. În funcție de aceasta, va fi prezentată localizarea decodificării moliilor. Phalanges ar trebui să fie luate în considerare începând de la palmier, de exemplu, falange numărul 1 este cel care este cel mai apropiat de palmier.

Semnul de marcare pe degetul mic al mâinii drepte

Prima falangă a degetului mic este capacitatea de a-și apăra poziția.

A doua falangă a degetului mic este un aspect neobișnuit de atractiv.

Semnul de naștere pe a treia falangă a degetului mic este semnul înțelepților.

Aniversarea pe degetul inelar al mâinii drepte

Prima falangă este o forță extraordinară de voință, un potențial inepuizabil intern.

A doua falangă - atractivitate, farmec, farmec, simț al gustului.

A treia (superioară) falangă a degetului este o natură romantică, un suflet "larg".

Semnul nașterii pe degetul mijlociu al mâinii drepte

Pe prima falangă (cea mai apropiată de palmă) - "marcajul maestrilor". Omul în toate va fi primul.

În cea de-a doua falangă - capacitatea de a câștiga, abilitățile interpersonale.

În cea de-a treia falangă a caracterului impetuos al degetului mijlociu, persoana este maximalistă.

Aniversarea pe degetul arătător al mâinii drepte

În prima falangă - un semn de faimă, publicitate și succes.

Pe falangul mijlociu al degetului - o tendință de autoanaliză, o memorie excelentă.

În partea superioară a degetului arătător - beneficii materiale care vor fi "în mână".

Semne de naștere pe degetul mare al mâinii drepte

În jumătatea inferioară înseamnă bunătate, sinceritate, un simț subtil al umorului.

În partea de sus indică performanțele atletice, rezistența și rezistența.

Moles de pe degetele mâinii stângi

Semne de naștere pe degetul mic al mâinii stângi

Semne de naștere pe falangele inferioare ale degetului mic - erudiție, abilități oratorii, inteligență puternică, noroc.

În falanga de mijloc - "sufletul companiei", generozitatea, neegoismul.

În prima (superioară) falangă a degetului mic este "marca" psihicului.

Moles pe degetul inelului mâinii stângi

La baza degetului, pentru un bărbat, un semn al lui Don Juan, pentru o femeie, semnul unei doamne fatale.

În falaxia de mijloc - o persoană este un strateg și un tactici competent, el se va manifesta perfect pe arena politică.

În partea superioară a degetului inelului, gândirea logică și abilitatea de a exactitatea științelor sunt bine dezvoltate.

Semnul nașterii pe degetul mijlociu al mâinii stângi

Pe falangele inferioare ale energiei puternice a degetului, abilitățile de magie și de avertizare.

Pe mijloc - o lume interioară bogată, vederi filosofice.

În falanga superioară pentru un bărbat este un semn al unui bărbat excelent de familie, pentru că o femeie este o soție fidelă și o mare gazdă.

Semnul nașterii pe degetul arătător al mâinii stângi

Pe falangele inferioare - abilitatea de a schimba soarta lor.

În falanga de mijloc: un om este un pionier, are darul oamenilor conducători.

La început - destin ușor, noroc în toate sferele vieții.

Semne de naștere pe degetul mare al mâinii stângi

În partea de jos a degetului - capacitatea de a se adapta oricăror circumstanțe de viață și de a transpune în realitate orice plan.

Pe falangul superior - bună sănătate, un talent pentru a vedea ascuns de alții.

Motile de pe palme sunt semne puternice lăsate de soarta însuși. Proprietarii lor la auto-cunoaștere și auto-îmbunătățire, care le dă posibilitatea de a-și modela în mod independent propriul destin.

Moles pe mâini. Moles pe degete. Unghii pete

Palmismul este cunoscut din cele mai vechi timpuri. Chaldeii din vechiul Babilon au dat citirii semnelor pe mână un caracter mistic, în strânsă legătură cu astrologia, influența planetelor și a semnelor asupra unei anumite persoane. Unii cred că indicația semnificației liniilor mâinii este în Biblie, și anume: "Dumnezeu a pus o ștampilă pe mâna fiecărei persoane, astfel încât toți oamenii să-și cunoască faptele" (Cartea lui Iov 37-7).

Se crede că, cu ajutorul acestui vechi tip de avere, vă puteți determina starea de sănătate, natura unei persoane, aflați trecutul său și anticipați viitorul.

În Evul Mediu, palmistry ("manta" în greacă - avere-telling) a fost puternic dezvoltată și transformată în știința chirologiei ("logo-ul" este tradus din limba greacă ca o învățătură sau cunoaștere), care de multă vreme a fost una dintre principalele căi de diagnosticare medicală sănătatea umană.

În acest articol de pe site-ul nostru junona.pro vom vorbi despre ce înseamnă alunițe pe mâini și, mai precis, despre alunițe pe degete și semne de naștere pe unghii. Să începem cu forma mâinilor, care este foarte diferită pentru diferiți oameni. În special, forma degetelor, lățimea palmelor și flexibilitatea acesteia. Forma mâinii determină înclinațiile omului. În consecință, aceste înclinații pot prezice persoanei acele activități sau servicii care sunt potrivite pentru el. Potrivit unor autori diferiți, există șapte până la optsprezece forme de bază. Există, de asemenea, o astfel de formă, numită mixtă - este formată dintr-o combinație de forme de bază.

Degetele sunt, de asemenea, foarte diferite și pot fi:

Spatula-cum ar fi o îmbinare superioară superioară a degetelor. Degetele unghiulare sunt de obicei aceleași pe toată lățimea. În degetele conice, articulația superioară seamănă cu un con trunchiat. Degetele în formă de ouă se îngroașează în mijloc. Potrivit palmistriei, persoanele ale căror degete sunt mai lungi decât palma sunt mai predispuse la munca mentală, predomină principiul lor spiritual. Dacă palma este mai lungă, atunci acești oameni sunt mai predispuși la muncă fizică; când lungimea degetelor și a palmei sunt la fel - aceștia sunt oameni foarte echilibrați. Fiind inspirați de orice idee, ei pot întotdeauna cu toată perseverența să își poată aplica în practică și pot rezolva oricare dintre problemele lor pe cont propriu, adică gândirea și acțiunea în astfel de oameni sunt combinate armonios.

Chirologie umană și degete

Regula generală pentru interpretarea semnelor de naștere pe degete: o molie la unghia (a treia falangă) prefigurează evenimentele din copilărie și adolescență, pe cea de-a doua falangă - la maturitate, mai aproape de palmă (prima falangă) - în vârstă înaintată.

Structura falangiei este folosită pentru a caracteriza o persoană și înclinațiile sale. Semnele de pe falange (liniuțe, intersecții, cruci, plase) se pot schimba periodic, în timp ce liniile ondulate cu care suntem cu toții familiarizați cu amprentele rămân aceleași pe tot parcursul vieții. De asemenea, falangele degetelor recunosc evenimente care apar în anumite luni.

Degetul mare cu o falangă dominantă puternic dezvoltată, cel mai adesea aparține unei persoane cu un caracter puternic, în care predomină atitudini clare și ferme în viață. Același deget cu o a doua falangă lungă indică faptul că proprietarul său are o voință slabă, este timid și, în același timp, poate avea un intelect bine dezvoltat. Dacă prima și a doua falangii sunt egale - înseamnă echilibru, intelect, persoana reușește să-și îndeplinească planurile.

Prin degetul arătător, caracterul unei persoane este recunoscut de către cel mijlociu - acela care este legat de soartă și nu depinde de persoana însuși, de degetul inelului - în care zona se poate reuși, prin degetul mic - înclinații mintale și viclenie.

Primele falange oferă o idee despre spiritualitate, a doua - a abilităților practice, a treia - despre preocupările materiale și starea fizică. Dacă pe braț există treimi falangii, atunci acești oameni, potrivit chirologiei și chiromanței clasice, doresc să trăiască pentru ei înșiși, să-și răsfețe corpul, mediul material este extrem de important pentru ei. Dacă o falangă de mijloc mai lungă, o persoană are un interes în invenție, la orice lucru și treburile cotidiene este creativă. Zonele materiale și spirituale sunt la fel de importante pentru el.

Persoanele cu degete netede sunt mai sensibile. Nodurile de noduri sunt cel mai adesea oameni rezonabili, cu o experiență de viață destul de bogată. Astfel de oameni nu sunt prea ușor de dăruit sentimentelor și instinctelor.

Dacă falangul superior al degetelor este ascuțit, înseamnă rapiditate în afaceri, grabă excesivă.

Forma superioară pătrată a degetelor - capacitatea de a prevedea, planifica. Un sfârșit de tip lopat este mai frecvent printre cei care caută să reușească și să beneficieze de pretutindeni.

Moles pe degete. Valoarea molilor pe degete

Partea exterioară
În general, un astfel de aranjament de moli (fără a ține seama de locul specific pe deget etc.) trebuie considerat ca fiind mai puțin favorabil decât pe partea interioară a degetelor.

De cele mai multe ori, prezența a mai multe moli în afara degetelor poate însemna că în viața personală a acestei persoane vor fi destule dezamăgiri. Este chiar posibil ca proprietarii unor astfel de moli să aștepte o viață foarte dificilă, cu o mulțime de experiențe și evenimente negative. În funcție de locație, astfel de urme de soartă pot prezice divorțurile repetate, confuzii în viața de familie, pauze de relații prietenoase și chiar de rudenie.

Există chiar și o convingere că, în cazul căsătoriei, proprietarii unor astfel de moli ar trebui, de preferință, să fie acoperite cu bijuterii sau deghizate cu machiaj - care, se crede, pot uneori să-și neutralizeze impactul negativ. În plus, potrivit aceleiași convingeri populare, neutralizarea semnelor de soartă poate fi permanentă, fără a se îndepărta, purtând un inel de nuntă. Și necăsătoriți și necăsătoriți, este de dorit să se acopere astfel de inele de moli, inele, sau același machiaj, pentru a intra cu succes în căsătorie.

În plus (și acest lucru nu mai este un semn de folclor, ci o interpretare a molozofiei), oamenii cu moli în exteriorul degetelor lor sunt mult mai predispuși decât ceilalți să fie afectați de ochiul rău, daunele și, în general, efectele vrăjilor rele și energiei întunecate. Influența pozitivă a acestor moli se manifestă prin faptul că proprietarii și proprietarii lor sunt aproape întotdeauna adepți în toate acele activități în care sunt implicate degetele - și acest lucru poate fi orice, începând cu o abilitate virtuoză de a coase și până la aceeași virtuozitate a pensulei unui artist stiloul poetului. Apropo, nu o excepție și "mânia de mână", inerent nu numai pentru jongleri, dar, de asemenea. hoți de buzunar.

Partea interioară
Dar molii din interiorul degetelor ar trebui priviti in majoritate ca semne bune, promitandu-le succesorilor proprietarii lor. Dacă vorbim despre femei, acesta este un succes în orice activitate socială, în lucrul cu oamenii; pentru oameni, totul este într-un fel legat de comunicare.

Deci, degetul inelului din chirologie este degetul Soarelui, iar un mol în interiorul acestuia înseamnă fie o virtute, religiozitatea proprietarului său, fie - o poziție înaltă în societate, pe care în cele din urmă o va ocupa cu siguranță.

Degetul mijlociu în chirologie este considerat a fi degetul lui Saturn, iar un moli pe partea interioară a promisiunii femeii îi oferă o viață sigură din punct de vedere material; un om cu o astfel de molare - dobândirea nu numai a bogăției (sfera materială), ci și a creșterii spirituale.

Moalele din interiorul degetelor pot să anunțe o moștenire bogată, noroc în jocurile de noroc sau pariuri și alte daruri similare ale soartei.

Dar, în ciuda faptului că, în general, aceste mlaștini sunt un semn bun, pot indica, de asemenea, înclinația proprietarului lor de a bea sau de a folosi droguri, încercări frecvente de a se îmbogăți în detrimentul altora, în mod necinstit.

Moles de pe mâini: valoarea unor aranjamente specifice de carti pe degete

Semnul de marcare pe degetul arătător drept
Pentru bărbați - bogăție, viață liniștită măsurată, bătrână vrednică. Pentru femei - o poziție semnificativă în societate, o viață stabilită, fericire în viața de familie.

Semnul de marcare pe degetul arătător stâng
Pentru bărbați - caracterul aspru, uneori chiar crud, abilitatea de a-și atinge scopul, "trăiește pe cap", agresivitate, precum și în chestiuni de afaceri și în relațiile cu rudele, chiar și în familie. Pentru femei - caracterul este calm, adesea o pledoarie pentru religie, dar în același timp - lenea și atitudinea arogantă față de oameni.

Semne de naștere pe degetul mare
Pentru bărbați - o poziție înaltă în societate, autoritate în rândul prietenilor, legături puternice de familie și o căsătorie de succes (uneori prin calcul). Pentru femeile cu aceeași moleșă - o natură neliniștită și inconstantă, o tendință de squabbles și scandaluri, de multe ori o viață personală eșuată.

Semne de naștere pe degetul mare stâng
Pentru bărbați - un semn nefavorabil. Poate prezice nevoia, boala, o serie de probleme, atât în ​​familie, cât și în afaceri în primele două treimi ale vieții. Dacă o persoană poate depăși toate aceste lucruri, restul vieții sale va trăi în mod pașnic și în prosperitate. Pentru femei, aceeași molie - dimpotrivă, un semn foarte favorabil. O căsnicie reușită, o familie puternică, o situație socială și financiară stabilă, uneori (în funcție de alte semne de soartă pe corp) - succes și chiar și faima.

Semnul nașterii pe degetul din stânga al inelului
Pentru barbati, viata nu este usoara, probleme de viata in familie si adesea abuz de alcool. Pentru femei, aceeași molare prefigurează exact opusul: respectul față de ceilalți, pacea și fericirea în viața de familie, absența problemelor materiale.

Semnul nașterii pe degetul inelului din dreapta
Atât pentru bărbați, cât și pentru femei, interpretarea acestui semn este o reflectare oglindă a valorilor pentru molii de pe degetul inelului din stânga.

Semne de naștere pe degetul mic drept
Pentru bărbați - o situație financiară, familială și socială durabilă, dar în același timp o tendință la excitare, risc, interese de iubire nesfârșite. Pentru femei - inconstanță de caracter, emoționalitate excesivă (deseori și senzualitate), în timp ce nu este o căsătorie foarte reușită, ci o situație financiară bună.

Semnul de naștere pe degetul mic stâng
Pentru bărbați, eșecuri constante în afaceri, discordie în familie (deseori mai multe divorțuri), lipsa unei perspective practice asupra vieții face dificilă obținerea bunăstării materiale și a unui loc decent în societate. Pentru femei, aceeași molie prefigurează fericirea, succesul în toate eforturile, un soț iubitor și copiii, o vârstă sigură și liniștită.

Unghii pete

Spoturile de pe unghii apar și dispar spontan, fără a mai rămâne mult timp. Ele sunt albe (în majoritatea cazurilor), dar uneori sunt și ele întunecate, chiar negre. Există o mulțime de nuanțe, așa că pentru simplitate vom continua să vorbim doar despre semnele "ușoare" și "întunecate". Importanța petelor pe unghii nu este dată în toate învățăturile esoterice, dar în astrologie și morfoscopie acestea sunt luate în considerare atunci când se face o prognoză generală pentru o persoană - în ciuda faptului că aceste semne, așa cum am menționat deja, sunt foarte scurte.

Pete ușoare pe unghii

 • Pe miniatură se află succesul în afaceri; apariția unui nou prieten sau a unei noi iubiri.
 • Pe cuiul degetului arătător - un nou loc de muncă, noroc în sectorul financiar.
 • Pe cuiul degetului mijlociu - o afacere profitabilă, cunoașterea persoanei potrivite.
 • Pe cuiul degetului inelului: la locul de muncă - succes, în familie - discordie.
 • Pe cuiul degetului mic - succes în afaceri sau studiu, întâlnirea cu un vechi prieten.

Puncte întunecate pe unghii

 • Pe miniatură există o ceartă în familie sau cu fața sexului opus.
 • Pe unghia degetului arătător - probleme la locul de muncă, în sfera financiară, o ceartă cu un prieten apropiat.
 • Pe cuiul degetului mijlociu apare pericolul: fie boala, fie pierderea a ceva foarte important.
 • Pe cuiul degetului inelului - un conflict la locul de muncă sau cu rudele.
 • Pe cuiul degetului mic - cel mai nefericit semn. Problemele pot apărea în toate zonele vieții și unde acestea pot fi cel mai puțin așteptate.

În concluzie - câteva cuvinte mai multe despre durata scurtă a acestor semne. Mulți autori subliniază că timpul în care semnele prezise pe unghii trebuie să fie îndeplinite sau nu este limitat la maximum șase luni de la momentul apariției lor. Deci, dacă semnul este rău, dar pentru o jumătate de an nu sa întâmplat nimic rău - nu trebuie să vă faceți griji. La urma urmei, este necesar să se ia în considerare faptul că medicina a dovedit că petele de pe unghii pot fi rezultatul malnutriției sau beriberi banale.

© junona.pro Toate drepturile rezervate.

drepturi de autor copy junona.pro Toate drepturile rezervate.

Postat: 2012-12-11 (1176 citeste)

Ce înseamnă un moli pe dreapta sau pe stânga?

Moalele sunt una dintre cele mai sigure căi de a afla ce așteaptă o persoană în viitorul apropiat. Semnele de pe corp vă pot spune despre caracteristicile caracterului și comportamentului proprietarului lor. Pentru interpretarea corectă, este necesar să se țină seama în ce direcție se află mâna, degetul și falusul nevus. De mare importanță este culoarea, forma, dimensiunea locului. Ar trebui să fiți atenți la acele mlaștini care se află pe liniile și dealurile palmei.

IMPORTANT să știi! Nina: "Banii vor fi întotdeauna în abundență, dacă se pun sub pernă". Citește mai mult >>

Un pui poate spune despre evenimente importante care ar trebui să se întâmple în viața unei persoane.

Fetele care au urme pe mâini, se căsătoresc mai devreme. Pentru femei, norocul promite o căsnicie lungă și fericită. Relațiile cu a doua jumătate vor fi umplute de căldură, sensibilitate și respect reciproc.

Pentru un bărbat, prezența molilor pe brațul său indică faptul că această persoană este optimistă și privește în viitor cu încredere. El este decisiv, capabil să-și asigure familia.

Prezența a două moli vorbesc de loialitate față de soția sa.

Pentru o interpretare mai exactă, ar trebui să acordați atenție anumitor caracteristici ale localizării semnelor pe piele.

Motile de pe mâna stângă sunt un simbol rău. Acest semn prefigurează sărăcia, mizeria, dificultățile materiale. Oamenii se confruntă în mod constant cu o lipsă de fonduri, chiar dacă salariul lor este mai mare decât media. Adesea sunt implicați în fraude necinstite și au probleme cu legea.

Moliile din stânga sunt de la oficialii care iau mită și nu se simt remușcați. Ei invidiează și încearcă să obțină mai mult, însă, în mod constant, apar noi obstacole în calea lor.

O persoană are posibilitatea de a corecta karma rău. Pentru a face acest lucru, ar trebui să vă legați munca cu munca manuală sau sport.

În palmire, se consideră că oamenii care au un semn de naștere pe mâna dreaptă, au o energie luminată și pozitivă. Ei își pot combina activitățile profesionale și viața personală, obținând un succes deplin în orice domeniu. Ei au o mare intuiție, deci este greu să le înșele sau să le tragi într-un fel de înșelătorie.

Dacă molii sunt întunecați, atunci acest lucru prefigurează absența testelor pe calea vieții.

Nevus pe mâna dreaptă spune că o persoană este obișnuită să-și câștige existența prin muncă onestă. Principalul lucru pentru el este că munca îi ajută pe alți oameni.

Tratamentul moliilor situate pe diferite părți ale palmei și încheieturilor este prezentat în tabel:

Pentru bărbați, este un simbol al faptului că a doua jumătate va fi o femeie de succes și bogată.

Dacă o persoană are urme pe degetele mâinii drepte, atunci aceasta indică o copilărie săracă și lipsa de educație. Dacă nevusul se află pe degetele mâinii stângi, atunci proprietarul său tinde să aibă o viață ușoară.

Moles pe degete - o protecție puternică împotriva ochilor răi și a daunelor.

Nevi pe piele acționează ca amulete, deoarece acestea atrag atenția. Dacă ascundeți moșul din spatele inelului, atunci proprietățile protectoare vor fi pierdute. Această afirmație este valabilă numai dacă molia este situată pe partea exterioară a degetului.

O interpretare mai exactă a semnelor este posibilă, luând în considerare exact ce urme de amprente:

Este important să se acorde atenție la care falangă se află mol:

 1. 1. Prima falangă este responsabilă pentru emoțiile și senzualitatea, lumea spirituală a omului.
 2. 2. Cel de-al doilea dezvăluie talente și abilități. Adesea se găsesc moli printre magicieni și iluzioniști.
 3. 3. A treia falangă vorbește despre bunăstarea materială. Dacă eticheta este localizată în acest loc, atunci banii se "lipesc" pur și simplu proprietarului.

Toate tipurile de nevi pot fi impartite temporar si permanent.

 • Temporară. După apariția incidentului pe care îl indică, molii dispar. Nevi nevăzător de culoare neagră prefigurează evenimente pline de bucurie în viața proprietarului, cum ar fi nunta, promovarea, cumpărarea unei case noi, nașterea unui copil. Dacă culoarea este întunecată, atunci promite probleme: probleme de sănătate, pierderea proprietății, ruperea relațiilor cu cel iubit.
 • Permanent. Vorbesc despre anumite perioade de viață ale proprietarului. Dacă nevusul are o culoare deschisă, atunci este un simbol al norocului incredibil. Puteți încerca să jucați jocuri de noroc, loterie, încorporați cele mai indraznete idei și proiecte. Culoarea închisă indică o tendință spre depresie, starea de spirit plictisitoare. Astfel de oameni ar trebui să-și satureze viața cu un nivel pozitiv și să nu devină autonomi.

Un aspect important pe care trebuie să-l acordați atenție atunci când interpretați semnele de moli pe brațul dvs. este aspectul mărcilor:

Semne de naștere pe deget

Ce înseamnă ei, cum semnele de naștere pe degetele unei persoane influențează soarta unei persoane? Un semn de naștere pe un deget este un mister, pe care mulți doresc să-l rezolve. Specialiștii au făcut numeroase descoperiri despre acest fapt. Cum să afli ce înseamnă ei? Dar există și o altă nuanță. Puțini au semne de naștere. Palmistry dă o semnificație imensă faptului că, dacă există semne de naștere pe degete, între degete, pe pernă sau pe palme, atunci există o oportunitate de a le spune despre viața lor, de a învăța trăsăturile caracterului. Persoanele care au semne de naștere pot fi descrise ca neobișnuite, creative, cu talent pentru percepție extrasenzorială.

Ce este?

Moles sau nevi - pete maronii de culoare maronie care sunt prezente in toate. La un copil care sa născut recent, nu au apărut încă, deoarece nu are sensibilitate la soare. Odată cu vârsta, situația se schimbă, pe piele există semne de naștere. Potrivit psihologiei, semnele de nastere indica leziuni si rani intr-o viata trecuta. Nevi provoacă disconfort și provoacă teamă. În Evul Mediu, nevi au fost considerați un semn al diavolului. După câteva secole - a devenit un semn de frumusețe.

Asienii au susținut că aceia care au multe nevi pe corp, umpluți cu o lume interioară bogată. Cei care nu aveau deloc, după părerea lor, nu aveau suflet. Filosoful grec Melamp a încercat să explice ceea ce aștepta un bărbat care avea semne de marcă pe mâini, pe spate, pe față. El a luat în considerare locația lor. El a considerat partea stângă feminină, partea dreaptă - mascul.

Tipuri de semne de naștere

Luminos nevus înseamnă norocul proprietarului lor. Fortune le iubește, deci ajută la rezolvarea multor probleme, probleme financiare. Întuneric - spun despre tendința de depresie, așa că proprietarii de astfel de semne de naștere trebuie să caute aspecte pozitive în tot. Există următoarele tipuri:

 • pigment cauzat de un exces de melanină;
 • vasculare, care apar datorită creșterii rapide a capilarelor sanguine;
 • naștere;
 • dobândite;
 • timp;
 • permanentă.
Înapoi la cuprins

Cauze ale cariilor pe degete

Dacă apare o defecțiune în celulele pielii, pe corp apare un semn de naștere. Nu există pericol dacă semnul de naștere nu devine mai mare, nu provoacă dureri sau este sângerare. Cauzele apariției:

 • radiații ultraviolete;
 • modificări hormonale;
 • raze X;
 • stres;
 • diferite patologii.

Nevus este sigur de la sine. Dar dacă este rănită, poate apărea melanom, în timpul căruia se simt astfel de schimbări:

 1. creșterea dimensiunii.
 2. schimbarea culorii.
 3. în jurul lui se vede un halo alb.
 4. sângerare.

Astfel de semne vă fac să vă gândiți să eliminați semnul de naștere. Este necesar să se consulte cu un medic și să acționeze imediat.

Ce înseamnă nevi?

Moalele de pe mâini sau între degete indică dexteritatea, creativitatea, inerente actorilor, cântăreților, chirurgilor. Doamnele au abilități culinare excelente. Nevi apar peste tot: pe palme, față, umeri, brațe, picioare. Prin localizarea semnului de naștere este posibil să se înțeleagă ce înseamnă. Mai jos este valoarea nevi în locația lor.

Valoare pentru untitled

Un neoplasm la baza degetului inelar al mâinii drepte, sau doar o moliță pe degetul inelar al mâinii drepte, spune că o persoană va fi singură pentru o lungă perioadă de viață, va căuta a doua jumătate pentru o lungă perioadă de timp. Pentru a găsi cu ușurință dragostea, trebuie să poarte un inel care să acopere molii înainte și după nuntă. Cel mai bine să uităm de ea. În caz contrar, controversa este inevitabilă. Astfel de nevi au un efect asupra relațiilor de familie, a prieteniei sau a problemelor din echipă. Moașa pe care un om o are pe degetul inelului mâinii stângi este un semn al doamnei. La femei - un semn de femme fatale. Competentul strateg - cel care are un mol în afara în mijloc. Semnul de naștere de mai sus este un simbol al unei bune gândiri logice.

Potrivit legendelor, "purtătorii" neviilor pe degetele indexului sunt lideri și oameni persistenți. Înapoi la cuprins

Pe degetele index

Semnul de naștere pe degetul drept, numit degetul arătător, indică calitățile de dăruire și conducere ale proprietarului său. El are un obiectiv clar de realizat la 100%. Acestea sunt vorbitori mari, precum și intelectuali. Ei pot reuși în politică sau în societate. Astfel de oameni sunt prost protejați de energia și magia rău. O persoană cu un semn de naștere pe degetul inferior al falangei mâinii stângi își poate schimba propria linie de soartă. Dacă semnul de naștere se află pe falangul mijlociu al degetului arătător, persoana poate conduce masele, influențându-le. Norocul peste tot însoțește proprietarul unei semne de naștere pe degetul inferior de la baza falangiei.

Pe degetul mic

Un semn de naștere pe falangele degetului, numit degetul mic, indică posibilitatea de a intra în tranzacții profitabile cu beneficiul propriu-zis. Sunt oameni de afaceri excelenți, vânzători și hoți. Dexteritatea ajută fraude, aventurieri, gangsteri. Ei spun că faimosul Sonya Bond din lumea crimă din Odessa avea, de asemenea, un semn de naștere pe degetul mic al mâinii stângi. Semnul de naștere pe degetul mic al mâinii drepte a phalanxului inferior subliniază datele intelectuale bune, darul vorbitorului, marea avere a proprietarului său. O persoană generoasă și sinceră are un semn de naștere pe falangul inferior al degetului mic. A avea un semn de naștere pe falangul superior al degetului mic din interior este să ai un cadou extrasenzorial.

Proprietarii de moli pe degetul mare - "animale de companie" de avere. Înapoi la cuprins

Pe degetul mare

Există un procent mic de persoane care au semne de nastere pe degetele lor. Aceasta este o mare raritate. Astfel de oameni arata grozavi, au succes in viata personala. Ele sunt întotdeauna atenție nituită. Valoarea molilor de pe degetul mare este suficient de mare. Un semn de naștere pe degetul mare al mâinii drepte sau al stângii este un semn bun. Abilitatea de a traduce în viață un vis sau un plan este pentru aceia care au un nevus pe degetul mâinii drepte de jos. Datele fizice excelente, pentru a vedea ceva secret, inaccesibile pentru alții, au oameni cu un mol pe falangul superior al degetului mare.

Pe degetul mijlociu din interior

Persoanele cu semne de naștere pe falangele de mijloc au dorința de a fi întotdeauna în centrul atenției. Adesea, acești oameni sunt reprezentanți ai profesiilor creative: artiști, muzicieni, cântăreți, actori. O moliță de pe degetul mijlociu al mâinii stîngi vorbește despre publicitate. Un semn de naștere pe falangele inferior al degetului mijlociu indică o energie puternică, factorii unui predictor și un magician. Mole în partea mijlocie a oamenilor cu o lume interioară bogată, având vederi filosofice asupra vieții. Reprezentanții sexului mai puternic cu un mol pe falangele superioare sunt soți frumoși, iubitori și părinți. Doamnele sunt soții fidele cu minunate talente culinare.

Pe degetele de la picioare

Prezența molilor pe piciorul drept sau pe stânga este pentru cei care iubesc călătoriile, aventurile. Spoturile de pe degetele de la picioare vorbesc despre iubirea unei persoane pentru aventurism. Proprietarii unei moli pe degetul mare al piciorului drept sunt interlocutori interesanți, interesanți. Reprezentanții sexului echitabil, având un semn de naștere pe al doilea deget de la piciorul stâng, au un caracter vânt, iubitor. Dacă pe picior apărea un mol, ar trebui să te aștepți la excursii mintale. Interpretarea semnelor de nastere ar trebui tratata conditional, intrucat toti oamenii au un caracter diferit.

"Magia" interpretării molarelor pe degete spune că astfel de oameni sunt călătorii în viață.

Moliile de pe braț și picior nu ar trebui să provoace pericol. Cu toate acestea, ele pot fi rănite. Prin urmare, ar trebui să fii atent. Dacă structura sau culoarea se modifică, este mai bine să eliminați o astfel de molie. A crede în semnificația molilor este o chestiune subiectivă. Toată lumea decide pentru sine ce înseamnă pentru el. Deși cu ajutorul lor puteți spune ceva despre caracterul, soarta unei persoane. Un mol pe mâna dreaptă și pe mâna stângă este un semn care indică soarta. Proprietarii lor își construiesc viața. De asemenea, le place să se dezvolte și să se îmbunătățească.

O Altă Publicație Despre Alergii

Eczemă - cauze, simptome și tratament

Un număr destul de mare de oameni din viața lor trebuie să se întâlnească cu o boală de piele, cum ar fi eczema. Boala este foarte neplăcută deoarece apare cel mai adesea pe pielea unor zone deschise ale corpului (mâinile, picioarele și fața).


Efectul chimic al mâinilor: cauze, tratament. Hygroma: îndepărtarea, fotografie

Peria Hygroma - un fenomen extrem de neplăcut. La urma urmei, o astfel de educație nu este doar un dezavantaj estetic, ci, de asemenea, reduce semnificativ calitatea vieții pacientului.


Ce trebuie să faceți dacă apare un cos pe nas

Aspectul cosului pe nas a fost mult timp cea mai romantică interpretare.Aceasta înseamnă că cineva sa îndrăgostit de proprietarul unei astfel de "decorațiuni" sau are sentimente pentru cineva.


Bolile de piele pe corp. Care sunt bolile de piele la om, fotografia și descrierea cu numele

Pielea este un organ care acoperă întregul corp al unei persoane sau al unui animal. În ciuda simplității externe aparente, pielea este un sistem foarte complex, deoarece participă la respirația corpului, la termoreglarea și protejează de influențele mediului.