Cum de a alege o crema de pigment alb pigment chinez?

Hiperpigmentarea hrănirii este o problemă comună pentru femeile de orice vârstă. Leziunile pigmentate pe față arată foarte neplăcut. Ei îmbătrânesc, atrag atenția inutilă. Puteți rezolva problema cu ajutorul cosmeticelor. Unul dintre produsele cele mai eficiente este crema de albire din China, bazată pe ceai verde și ingrediente pe bază de plante.

Există mulți factori care provoacă hiperpigmentare: abuzul de solariu, expunerea prelungită la soare fără protecție UV, întreruperi hormonale, sarcină, stres, condiții proaste, boli cronice ale organelor interne și sisteme vitale. Toate acestea pot provoca apariția petelor de cafea maro, galben, cenușiu.
[Cuprins]

Principalele proprietăți ale cremei de albire

Pentru a rezolva în mod eficient problemele de hiperpigmentare, o cremă bună trebuie să rezolve o serie de sarcini specifice:

 • inhibă activitatea celulelor melanocitare responsabile pentru creșterea producției de pigment întunecat - melanină;
 • au un puternic efect de exfoliere pentru reînnoirea activă a suprafeței pielii pigmentate;
 • Protejați în mod fiabil de radiațiile solare UV.

Desigur, eficiența ridicată este importantă pentru agentul de albire. Cu toate acestea, nu va avea sens dacă crema nu îndeplinește cerințele de siguranță, adică nu este un produs de calitate și poate dăuna sănătății. Din acest punct de vedere, crema chineză și totuși, probabil, thailandeză îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Aceste produse includ în principal ingrediente naturale care ușurează pielea excesiv pigmentată și ușurează rapid pete urâte.

Produsele chinezești au proprietăți udovye suplimentare, deoarece acestea hrănesc dermul, umple cu umiditate, înmoaie, echilibrează hidrobalanța. Cremele de înfrumusețare conțin următoarele ingrediente active din vitamine și legume:

 • acidul ascorbic (vitamina C) suprimă producția de melanină, încetinind formarea de noi zone pigmentate și reducând intensitatea celor existente;
 • acid lactic;
 • acidul de migdale;
 • tocoferolul (vitamina E) se numără printre cele mai puternice substanțe antioxidante care strălucesc zonele pigmentate existente;
 • extracte de plante active care suprimă producția de melanină: lămâie, patrunjel, afine, angelica, castravete, aloe, șarpe, jojoba, dud;
 • o componentă importantă este extractul de ceai verde din China;
 • o substanță specială hidrochinonă, a cărei capacitate ridicată de albire strică toxicitatea ridicată;
 • rucinolul este o substanță sigură și extrem de eficientă;
 • arbutin, obținut din făină de orez sau arnica, dar cu o toxicitate destul de ridicată.

Într-un produs de calitate nu ar trebui să existe componente chimice străine, în special compoziții sintetice aromatice și colorante. Ele cauzează adesea alergii ale pielii.

Duetul chinezesc "Green Tea": proprietăți

Astăzi, cosmeticele chinezești care vizează combaterea petelor pigmentare pe față sunt foarte populare. Crema de albire făcută în China are un grad foarte ridicat de eficacitate. Acesta include atât extracte de plante, cât și componente de origine animală.

Multe femei sunt deja convinse că produsul este de fapt capabil să facă față problemei: reduce intensitatea petelor de vârstă în doar o săptămână. În termen de șapte zile, zonele hiperpigmentate sunt luminate vizual, tonul feței se aplatizează treptat. Cu alte utilizări, petele dispar complet.

Albirea cremelor cosmetice bazate pe ceaiul verde nu doar albeste fata. Are proprietati la fel de importante pentru ingrijirea pielii. Protejează dermul de radiația solară agresivă (cea mai frecventă cauză a apariției petelor pigmentare), hidratează eficient, are proprietăți nutriționale bune și are un efect puternic de vindecare. După cursul utilizării cremei, elasticitatea, albul, prospețimea și întoarcerea catifelată pe piele.

Și mulțumesc tuturor pentru o formulă minunată. Următoarele extracte naturale de plante combate pigmentarea:

 • alge marine;
 • Ceai verde chinezesc;
 • aloe vera

Cel mai puternic antioxidant și biostimulant este ceaiul verde chinez, ale cărui proprietăți au fost studiate de mult timp de oamenii de știință. Extrasul ameliorează inflamația, întărește structura dermei, stimulează alimentarea cu sânge a țesuturilor, producerea propriului colagen, restabilește tonul, încetinește îmbătrânirea. Aminoacidele și complexele de vitamine conținute în ceai, uleiurile esențiale, enzimele reprezintă un adevărat cocktail de frumusețe și sănătate pentru pielea obosită.

Produsul include, de asemenea, arbutin și ceai polifenol. Într-un complex, componentele formulei nu numai că descompun melanina, albinând pielea, dar, de asemenea, împiedică apariția altor pete pigmentare, konopushki, adică reducerea producției de pigment întunecat în ansamblu.

Extract opțional aloe hidratează perfect, permițând straturilor profunde ale epidermei să rețină moleculele de apă și să mențină un nivel optim de umiditate. Proprietățile minunate ale acestei plante stimulează procesele metabolice, ca urmare a faptului că suprafața dermei curăță mai bine, acumularea de celule noi este accelerată, fața pare mai sănătoasă, mai uniformă și mai mică. Aliniază nu numai tonul, ci și microrelieful pielii.

Cum se utilizează crema de albire din China

Nu este întâmplător faptul că crema chineză pentru pete pigmentare este numită duet: este faptul că este produsă ca un set pentru utilizarea zi și noapte. Două produse oferă o luptă non-stop împotriva hiperpigmentării, protecției și prevenirii apariției unor noi zone întunecate pe față. Formele înseamnă variază în funcție de activitatea zilnică a dermei.

Crema pentru îndepărtarea site-urilor pigmentare "zi-noapte" este ambalată în borcane mici, cântărind 18 grame. Produsul de culoare albă este destinat utilizării zilnice. Sarcina sa este de a albi, de a satura cu substanțe utile, de a proteja împotriva efectelor agresive ale radiațiilor ultraviolete naturale.

Remediul galben este o cremă de noapte, care, împreună cu înălbirea, combate activ ridurile și pielea exfoliată. Diferențierea culorii ușurează utilizarea: este imposibil să amestecați produsele.

Pentru a aplica în mod corespunzător instrumentele și a obține beneficii maxime, trebuie să cunoașteți caracteristicile utilizării produsului.

 1. O cremă de albire se aplică pe suprafața umedă a pielii. După curățarea cu apă, nu vă ștergeți fața! În plus, trebuie să umeziți degetele în apă și să aplicați instrumentul în zona dorită.
 2. Este necesară utilizarea cremei de două ori pe zi, după spălarea dimineața și remodelarea machiajului de seară cu o jumătate de oră înainte de odihna de noapte.

Degetele umede ar trebui să fie răspândite o cantitate mică de produs pe pielea curată, umedă a feței de-a lungul liniilor de masaj, este ușor să conduceți în zona petelor de pigment, apoi să masați întreaga față cu tampoanele degetelor. Crema trebuie să fie complet absorbită.

Primul curs intensiv cuprinde șapte până la zece zile de aplicare. În acest timp, trebuie să obțineți o clarificare maximă a punctelor de vârstă. În cea de-a opta-a unsprezecea zi, ar trebui să treceți la un mod de aplicare mai puțin intens: aplicați agentul o dată pe zi la alegerea dvs., fie pe timp de noapte, fie dimineața. A doua etapă durează nu mai mult de zece zile, sarcina acesteia este de a consolida rezultatul.

Contraindicații

În ciuda eficienței ridicate, utilizarea cremei chinezești din petele de vârstă are contraindicații: hrănirea și purtarea unui copil. În plus, instrumentul nu poate fi utilizat mai mult de trei săptămâni. După ce ați obținut rezultatul dorit, trebuie să întrerupeți utilizarea produsului și să vă angajați în protecția preventivă a pielii.

Cum sa scapi de riduri dupa 30 de ani?

Toate femeile după 30 de ani se confruntă cu problema ridurilor pe față. Și acum te uiți la tine în oglindă fără plăcere, observând schimbări de vârstă.

 • Nu vă mai puteți permite un machiaj luminos, controlați expresiile faciale, pentru a nu agrava problema.
 • Începeți să uitați acele momente când bărbații vă complimentează aspectul impecabil și ochii lor au aprins când ați apărut.
 • De fiecare dată când veniți la oglindă, vă pare că zilele vechi nu se vor întoarce niciodată.

Dar un remediu eficient pentru riduri este! Urmați linkul și aflați cum puteți scăpa de riduri în doar o lună.

Toate femeile după 30 de ani se confruntă cu problema ridurilor pe față. Și acum te uiți la tine în oglindă fără plăcere, observând schimbări de vârstă.

 • Nu vă mai puteți permite un machiaj luminos, controlați expresiile faciale, pentru a nu agrava problema.
 • Începeți să uitați acele momente când bărbații vă complimentează aspectul impecabil și ochii lor au aprins când ați apărut.
 • De fiecare dată când veniți la oglindă, vă pare că zilele vechi nu se vor întoarce niciodată.

Dar un remediu eficient pentru riduri este! Urmați linkul și aflați cum puteți scăpa de riduri în doar o lună.

Chimie cremă de pigment din China

Crema de pigment are un loc important în rezolvarea acestei probleme. La urma urmei, petele de pigment pot apărea oriunde pe corp. Componenta estetică a acestei probleme cauzează probleme.

Îndepărtarea petelor este un proces lung și pretențios. Este important să se ia în considerare efectul asupra pielii a unora dintre componentele care alcătuiesc crema.

Crema - ceai verde

Albirea cremei din China "Ceaiul verde" elimină urme de pigmentare pe piele ca urmare a bolilor, sarcinii sau altor cauze. Hrănește, hidratează, protejează împotriva efectelor negative ale radiației solare.

Extractul de ceai verde, componentele utile ale algelor, ceaiului polinefol, arbutinului, permit acestui produs cosmetic să mențină o poziție decentă în clasamentul celor mai bune pentru îndepărtarea pigmentării.

După aplicare, se observă o scădere a ridurilor. Acest lucru se datorează păstrării componentelor fondurilor de umiditate necesare în toate straturile epidermei.

Vizionați videoclipul

Miraclen glou

Miraclen Glou este proiectat cu efectele unei plante unice de șofrănel. Pentru o cremă de mască, utilizați semințe de plante pentru a ajuta la îndepărtarea pigmentării.

Componentele plantei restaurează elasticitatea pielii, hidratează și hrănesc. Funcțiile de regenerare elimină ridurile prin îmbunătățirea conturului feței.

Instrumentul este relativ ieftin și simplu. Este suficient să aplicați o mască pe fața curățată la fiecare trei zile.

Cursul procedurilor este de o lună până la două luni, în funcție de complexitatea pigmentării.

Agenți de albire

Îmbunătățirea stării pielii, tenul ajută la o mulțime de produse cosmetice.

Există multe modalități de albire a pielii cu ajutorul medicinii tradiționale. Un efect bun se realizează după procedurile din saloanele de înfrumusețare.

Capacitatea sa de a opri producția excesivă de melanină este, de asemenea, luată în considerare.

În acest scop, compoziția include:

 • Arbutin, care reduce activitatea melaninei, care este derivată din afine;
 • Hidrochinul, o substanță puternică care promovează luminarea pielii, dar care provoacă adesea reacții corporale negative;
 • Beta Karatin, foarte mult în morcovi. Inhibă enzimele care produc melatonină și derivații săi;
 • Globridin, inhibă pigmenții de melanină, se face din lemn dulce obișnuit;
 • Acidul gluconic îmbunătățește activitatea tuturor celorlalte substanțe, afectând în mod direct celulele melaninei;
 • Melanozima enzimatică, conform principalelor cosmetologi, este cel mai eficient agent de albire care blochează permanent aspectul petelor pigmentare pe față și pe corp.

Crema de albire poate provoca o reacție alergică. Este necesar să se testeze pe pielea brațului în zona articulației articulației.

Medicamente prea ieftine nu pot da rezultate, deci alegerea este mai bine să rămână pe un brand bine-cunoscut și costul ridicat.

Îngrijirea pielii

Este necesară curățarea pielii înainte de cremă din pigmentare și după ce nu mai este aplicată nimic. Puteți folosi pentru acest scrub, apă caldă cu săpun, gel pentru spălare.

Nu este recomandat să experimentați creme înainte de a aprinde sau albirea pielii. Puteți provoca dezvoltarea alergiilor.

Cosmetologii recomandă luarea de pauze în timpul îndepărtării petelor pigmentare pentru a preveni efectele negative asupra straturilor adânci ale epidermei. A provoca o scădere a funcțiilor de protecție a pielii înainte de a aplica crema principală, prin diverse remedii folclorice, este contraindicată.

Tipuri de creme

În lume există moduri diferite de albire a pigmentării, una dintre ele - cosmetice. Ele sunt strict individuale - se recomandă să consultați un medic.

Pe bază de mercur

Ei elimină rapid și eficient pielea de la întunecare. Este interzisă folosirea unor astfel de instrumente în timpul sarcinii, alăptării, pentru cei care suferă de boli de rinichi și ficat.

Este important să testați pentru o reacție alergică în timpul zilei.

Agenți de albire a acidului glicolic

Prin exfolierea straturilor superioare ale pielii, reduceți efectul melaninei. Această cremă va face pielea neobișnuit de moale și elastică.

Rezultatul cererii devine vizibil după două sau trei luni.

Pe baza acidului azelaic

Oamenii suferă de pigmentare după acnee. Cea mai bună metodă ar fi albirea cremelor afectate de acnee cu creme de acid azelaic.

Pe baza componentelor vegetale și animale

Producția de creme din China cu utilizarea lor - un pas înainte în lupta împotriva pigmentării. Unic în compoziție, astfel de instrumente vă permit să simțiți rezultatul într-o săptămână sau două săptămâni.

Cu tretinoin sau retinoizi

Reînnoiește celulele, blocând melanina. Pentru rezultate de înaltă calitate și pe termen lung, în opinia cosmetologilor, perioada optimă pentru utilizarea acestor creme ar trebui să fie de cel puțin patruzeci de săptămâni.

Bazat pe ingrediente naturale

Sucurile de lamaie și de castravete sunt folosite acasă. După cum sa dovedit ca rezultat al cercetării, niciuna dintre aceste componente nu poate afecta straturile profunde ale pielii și, în consecință, enzimele de melanină.

video

Pe corp și pe mâini

Nu este recomandat să lubrifiați sau să clătiți zonele problematice cu apă după leziunile focale ale pielii cu pigmentare. Acest lucru este valabil mai ales pentru persoanele cu piele grasă.

Cea mai bună metodă este ștergerea cu loțiuni cu efect de albire, este cel mai inofensiv mod.

Pigmentarea pe corp și pe mâini poate apărea din aceleași motive ca și pe față. După o lungă ședere la soare sau în solar, ca urmare a stresului și a avitaminozelor.

Înainte de a aplica crema pentru îndepărtarea petelor pigmentare nu se pot aplica alte mijloace decât albirea. Puteți utiliza formulări speciale pentru organism și puteți utiliza standardul pentru față.

Nu se recomandă aplicarea pe site-uri cu răni, zgârieturi, arsuri și alte daune. Sigur pentru sănătate și potrivită pentru tipul de piele solicitat de un cosmetolog.

Crema chineză eficientă de albire pe pete de vârstă pe față

Cosmetica chineză a obținut o evaluare mixtă de la consumatorii noștri. Unii sunt încântați de performanțele sale, alții sunt șocați de arsuri ale pielii și de alergii severe. În acest articol vom încerca să înțelegem trăsăturile culturilor pigmentare chinezești, cât de eficiente sunt în lupta pentru pielea curată fără pete.

Albirea cremă Xian Li sau Qian Li

Disponibil în două forme: noaptea și ziua. Adecvat pentru pielea uscată și sensibilă. Anterior, compoziția se baza pe acțiunea de albire a acidului ascorbic, dar acum se produce o formulă îmbunătățită. Aici vitamina C este suplimentată cu extracte din plante medicinale. Capabil să echilibreze culoarea pielii feței, a picioarelor și a mâinilor, să scape de diferite tipuri de pigmentare, să hidrateze profund epiderma. O cremă care va proteja împotriva arsurilor solare, precum și distrugerea compușilor de melanină formați.

Are SPF 30, care ajută la protejarea corpului de expunerea la radiații UV. Ca și alte produse cosmetice ale acestui brand, crema este complet naturală, fără compuși sintetici. Compoziția serului globulină, ceară de albine, placentă, vitamina E, acid aldehidic alcoolic biochimic, grăsime saturată și un subgrup de acid tartric. Crema trebuie aplicată în zonele problematice dimineața și seara, timp de 7-10 zile, apoi numai pentru noapte, timp de o lună.

Recenzii de crema Xian Li sau Qian Li:

 • Crema funcționează într-adevăr, luminează pete de vârstă
 • Mirosul cremei nu este foarte plăcut, pe bază de plante, ci un fel ciudat.
 • Consistența este foarte groasă, foarte murdară.
 • Crema îngustă instantaneu porii, fața după ce s-ar putea roși, iar la început va coace puțin.
 • Modul de machiaj pe el este rău, crema începe să se rostogolească.
 • O cantitate mică de cremă de 18 grame, dar suficientă pentru un curs

DIMORE (crema de albire puternică)

Dimore (Dimore) - cea mai accesibilă cremă chineză cu un nume înfricoșător: "Ucigaș de frecaturi". Principiul său de acțiune se bazează pe "arderea" urmei de melanină utilizând extracte de plante. Se compune din extract de ginseng, praf de perle, acid nucleic. Omologul său mai cunoscut este Cainiya. Componenta principală de albire din compoziție este arbutin. Pentru albire, aplicați pe piele afectată peste noapte timp de o lună.

Recenzii de crema DIMORE (DIMORE)

 • Preparare foarte eficientă, înălbitori în 2 săptămâni.
 • Un miros ciudat care aminteste de plante.
 • Este ușor de aplicat fără luciu, absorbit moderat, aveți nevoie să conduceți două sau trei minute cu degetele.
 • Îndepărtează chiar și petele vechi stagnante pe față și pe mâini, doar că trebuie să utilizați luna.
 • Pielea nu se strânge, dimpotrivă, chiar hidratează. În prima zi, pielea se rouește ușor, apoi se obișnuiește. Efectul de albire este destul de puternic.
 • Un borcan de 20 de grame, la început pare foarte mic, dar suficient pentru întreaga lună.
 • Prețul este foarte atractiv.

Crema de albire din China BINGJU

Firma cosmetice BINGJU produce o întreagă linie de produse de îngrijire a pielii. Una dintre cele mai căutate pe piață este crema de albire. Acesta conține extract de arbutin și musetel. Arbutinul este o substanță care are un efect copleșitor asupra celulelor melanin. Efectul de iluminare se realizează în a cincea zi. Frecvențele și petele de vârstă pot fi eliminate în decurs de 2-3 săptămâni.

Recenzii ale cremei de albire din China BINGJU

 • Crema miroase bine, plăcut la atingere, perfect absorbit
 • Când este aplicat pentru prima dată, pielea devine ușor roșie, apoi începe să se desprindă în mod activ. Datorită îndepărtării celulelor cornificate se produce o clarificare rapidă.
 • Crema funcționează surprinzător de rapid pe pistrui și pete de pigment timpuriu. Cu pete vechi va trebui să lupte mai mult.
 • Ca parte a substanțelor protectoare de la soare, este necesară aplicarea de protecție solară.

Care este unicitatea cremelor de albire din China

Pigmentarea este procesul de producere a unei cantități crescute de melanină ca urmare a unei funcționări defectuoase a celulelor melanocitare. Încălcările pot fi declanșate de factori externi și interni, cel mai adesea vinovatul este soarele. Defectele cosmetice nu dăunează sănătății pielii, dar pot strica aspectul și provoca complexe. Pentru a scăpa de aceasta va ajuta crema chineză de la vârstele pete.

De ce cremele din China sunt renumite pentru proprietățile de înălbire

Culoarea albă de zăpadă și porțelan a feței femeilor chineze este considerată a fi standardul frumuseții pentru această țară, iar absolut toate doamnele din țară se străduiesc să se conformeze acesteia, folosind tot felul de rețete și preparate. Tonul pielii nu este doar frumusețe, este un semn al clasei sociale. Este folosit pentru a demonstra stilul de viață și statutul.

Compoziție și metodă de aplicare

Scopul principal al cremelor chinezești împotriva pigmentării este înălbirea. Pentru a rezolva în mod eficient problema, medicamentul trebuie să acționeze după cum urmează:

 • suprimă activitatea melanocitelor, care încetează să producă melanină în cantități mari;
 • protejează împotriva radiațiilor ultraviolete;
 • provoca peelingul pielii pentru a elimina pete întunecate și reînnoirea activă a dermei.

Dar componentele active pot avea un efect negativ asupra pielii, iar în compoziție există substanțe care umple celulele cu umezeală dătătoare de viață, hrănesc, hidratează și se înmoaie.

Componente de cremă de înălbire:

 • Acidul mandelic dizolvă ușor stratul superior al epidermei, îmbunătățind circulația sângelui și penetrarea nutrienților. Ea are un efect de întinerire, furnizează celulelor cu oxigen. Potrivit pentru toate tipurile de piele. Aprobat pentru utilizare în perioada activă de soare.
 • Extractul de ceai verde strălucește zona pigmentară, aduce pielea în ton, ameliorează inflamația, restabilește hidrobalanța.
 • Arbutinul este un agent de înălbire care elimină producerea unui agent de colorare.
 • Acidul lactic cauzează descuamarea straturilor superioare ale epidermei, curăță murdăria grasă, elimină inflamația, formarea cicatricilor și întărește procesul de reînnoire.
 • Rucinolul ajută la albirea pigmentului, are un efect puternic.
 • Vitamina C (acid) reduce activitatea melanocitelor, împiedicând apariția de noi zone colorate și reducând severitatea formării deja formate.
 • Extract de lămâie, afine, suc de aloe, dud, extract de pătrunjel, castravete, frunze de șoricel, angelica, afine, jojoba - substanțe vegetale naturale care pot lumina și reînnoi derma.
 • Vitamina E - un puternic antioxidant, echilibru tonic.
 • Hidrochinona este un clarifiant dermic eficient.

În complex, aceste substanțe în cremă albă de albire întoarcă repede pielea un ton neted, elimină pigmentarea și oferă un aspect frumos și sănătos.

Instrucțiuni de utilizare:

 1. Efectuați un test de piele: aplicați o cantitate mică de cremă pe pată și observați reacția timp de două zile. Roșeața ușoară este normală.
 2. Îndepărtați murdăria și machiajul.
 3. Îndepărtați compusul într-o față umedă în zonele afectate.
 4. Aplicați mai bine noaptea.
 5. Dimineața, spălați restul cu apă și detergent și umectați.

Revizuirea cremelor de albire din China

Dermatologul sau cosmetologul vă va ajuta să alegeți cea mai bună cremă sau unguent de albire. Medicamentele chinezești sunt eficiente și necostisitoare, ele sunt adesea folosite ca înlocuitori pentru brandurile medicale bine-cunoscute.

Produse de albire populare din China:

 • Qian Li. Producătorul promite să ușureze pigmentarea în doar 7 zile. Eficientă în lupta împotriva pistruielor, ridurilor, cicatricilor provenite din acnee, pete de vârstă. Ea are un impact direct asupra melaninei și previne dezvoltarea acesteia.
 • YINNI Ceai verde. În pachet există două mijloace simultan: pentru utilizarea în timpul zilei și în timpul nopții. Cauzează înfundarea stratului superior al epidermei, oprește producerea de coloranți, elimină numeroase defecte cosmetice, stimulează procesele metabolice din celule.
 • Cainiya. Crema activă vă permite să ușurați rapid și în siguranță chiar și cele mai strălucitoare pete de pe față.
 • Dimore. Unul dintre cele mai faimoase și mai accesibile instrumente de pe piața chineză. Oferă îndepărtarea pigmentului datorită dizolvării prin extracte de plante. Ingredientele active sunt praf de perle, extract de ginseng și acid nucleic.

Cum se găsește un remediu eficient pentru pigmentare

Atunci când alegeți crema sau unguentul alb din China, citiți întotdeauna recenziile consumatorilor. Cel mai faimos punct de vânzare este site-ul Aliexpress, unde puteți vedea recenziile clienților din diferite țări și ratingul vânzătorului. Dacă aveți vreo îndoială, refuzați imediat să cumpărați.

Deschideți borcanul și mirosiți-l, mirosul ar trebui să fie plăcut și natural.

Cosmeticele nu trebuie să conțină componente colorante, parfumuri și produse chimice străine. Citiți cu atenție instrucțiunile și ambalajul.

Luați un test: medicamentul perfect nu provoacă mâncărime și erupții cutanate.

Contraindicații de utilizat

Este interzisă utilizarea produselor chinezești dacă:

 • există o alergie la componentele medicamentului;
 • pielea are o sensibilitate ridicată;
 • există zone inflamate și răni deschise;
 • oncologice neoplasme.

China este o țară în care sunt evaluate albul și pielea bine îngrijită a feței și a corpului. Aici se produc cele mai puternice medicamente pentru înălbirea și îndepărtarea zonelor de pigment întunecate. Crema de fata din China este capabila sa intoarca un ton uniform intr-o perioada scurta de timp, fara a avea un singur loc pe pielea ta. Dar, pentru a decide cu privire la cumpărarea de droguri, fiți atenți, alegeți cu atenție vânzătorul și produsul. Verificați cu atenție crema pentru siguranță și alergenicitate.

Albirea, pigment pete smântână (Qian Li)

Descrierea medicamentului:

 • pistrui
 • fluture în formă de pete
 • vârste,
 • riduri și cicatrici de acnee și răni ascunse.
 • în fiecare zi, dimineața și seara, aplicați cremă pe zonele cu probleme și masați ușor crema până când se absorb complet cu mișcări ușoare de masaj.
 • după 7-10 zile, când petele pigmentare dispar, va fi posibilă aplicarea cremei o dată pe zi (seara).

Cream "Albire, pete pigmentare" (Qian Li) - cremă pentru albirea pielii și îndepărtarea petelor de pigment, adecvate pentru utilizare de către bărbați și femei și fără efecte secundare.

Crema "Albire, pete de pigment" (Qian Li) elimină pigmentarea în 7 zile!

Albirea, pete pigmentare (Qian Li) elimină: pistrui, pete în formă de fluture, pete pigmentare, riduri și cicatrici de acnee și răni ascunse, pot dizolva treptat melanina și pot elimina complet petele de piele și efectele lor.

Crema "Albire, pete de pigment" (Qian Li) are o compoziție specială pentru îndepărtarea petelor și un ingredient natural hidratant care vă va ajuta să vă întineri și să vă albiți pielea, precum și să eliminați efectiv acneea.

Chimie cremă de pigment din China

O problemă comună pentru femei și bărbați de orice vârstă este pigmentarea pielii. Astfel de pete îmbătrânesc și arată destul de inestetic, așa că vrei să scapi de ele cât de curând posibil. Cel mai eficient tratament este crema de pigment chinezesc pe bază de ingrediente pe bază de plante și ceai verde.

Crema chineza de pete de varsta pe fata

Astăzi, mulți oameni preferă produsele chinezești. Crema cu efect de albire este destul de eficientă, este dezvoltată pe baza ingredientelor din plante.

Multe femei au reușit să verifice singure că produsul vă permite să faceți față cu destulă problemă suficientă: cantitatea de pigmentare scade în doar câteva săptămâni. Dacă utilizați o cremă de albire din China de petele de vârstă în viitor, puteți să eliminați complet problema.

Crema chineză bazată pe ceaiul verde nu numai că albină fața, dar are, de asemenea, un efect de îngrijire a pielii. Dermul este protejat de razele soarelui, hidratat. După cursul tratamentului, fața devine proaspătă, catifelată și elastică.

Cum să utilizați medicamentul?

Aplicați creme de ceai verde pigment de ceai verde pigment trebuie să corect. Merită menționat că trebuie să utilizați două produse simultan - cremă de noapte și zi. Acestea sunt aceia care, împreună, oferă lupta împotriva pigmentării 24 de ore pe zi.

Un astfel de remediu pentru pete de vârstă pe mâini și pe corp este ambalat în mai multe borcane mici, greutatea cărora este de 18 grame. Crema de zi albă, aplicată pe piele pentru ao satura cu substanțe utile, albă și protejată de soare.

Crema de noapte galbenă, nu numai că albește pielea, dar luptă și împotriva ridurilor. Datorită diferențierii culorii, este mai ușor de utilizat produsul, deoarece este pur și simplu imposibil să confundați produsele.

Dacă sunteți în căutarea de pete de pigment din China, le puteți cumpăra la farmacie. Înainte de a utiliza, trebuie să studiați cu atenție instrucțiunile și să aflați caracteristicile de utilizare:

 1. Aplicați crema pe pielea hidratată. După ce vă spălați fața cu apă, nu vă puteți șterge fața cu un prosop! Ca supliment, umeziți degetele cu apă și apoi înmuiați-le în produs.
 2. Medicamentul se utilizează de două ori pe zi, după spălare dimineața și seara, de îndată ce spălați machiajul.

Primul curs include o aplicație de șapte zile. În această perioadă scurtă de timp puteți obține rezultate bune.

În ciuda faptului că crema chineză are o eficiență ridicată, pe lângă calitățile pozitive, este posibilă identificarea și negativitatea, și anume contraindicațiile. Nu puteți folosi instrumentul când purtați un copil și alăptați. În plus, nu puteți aplica crema pe piele mai mult de trei săptămâni. După atingerea rezultatului dorit, tratamentul trebuie oprit.

opinii

Înainte de a utiliza instrumentul, este util să studiați revizuirile altor pacienți în legătură cu aceasta, pentru a înțelege dacă este într-adevăr eficientă și sigură. Mai jos sunt recenziile unor persoane:

 1. Irina Moscova. Bună ziua, un prieten ma sfătuit să cumpăr cremă chineză anti-pigmentare, spunând că este un remediu bun. Căutam ceva de genul acesta de mult timp, așa că am decis să încerc. Am folosit-o timp de aproximativ două săptămâni și vreau să spun că în acest timp am reușit să obțin rezultate excelente. Crema chineză de pete de pigment, recenzii ale altor persoane despre el au fost extrem de pozitive.
 2. Orașul Elena din Ufa. Bună ziua, aveam pete fața de pigment, ca într-o farmacie mi sa recomandat să folosesc crema chineză. La început m-am îndoit, pentru că nu cred cu adevărat acești producători, dar după cum sa dovedit mai târziu, nu a fost absolut nimic. Prin aceasta, am reușit să scap de problema care mă deranja de doi ani. Nu există efecte secundare sau altceva, acum am o piele netedă și sănătoasă.

Ce cremă de albire împotriva petelor de vârstă este mai bună și mai eficientă?

Pigmentarea neregulată a pielii este un dezavantaj estetic, cauza care poate servi atât factorilor externi, cât și problemelor din interiorul corpului. Dacă pe față există zone care diferă în funcție de culoare de restul pielii, se utilizează produse externe pentru îndepărtarea acestora - creme cosmetice din pete de vârstă.

De ce apar pete de vârstă?

Melasma, după cum medicii numesc hiperpigmentarea pielii, este localizată în principal pe față, gât și, de asemenea, în zonele deschise ale corpului. Aceasta poate fi declanșată de mai mulți factori:

 • modificări legate de vârstă ale epidermei;
 • sarcinii;
 • tulburări hormonale;
 • abuz abuziv;
 • luând anumite medicamente cu efect fotosensibilizant lateral etc.

Melanina este un pigment întunecat care este responsabil pentru funcția protectoare a pielii și este sintetizat ca răspuns la insolație. Când ne bronzăm, producția activă de melanină vopsește corpul într-o nuanță frumoasă maronie. Uneori, pigmentul se acumulează în unele zone mai mult decât altele. Apoi pe piele există pete care se deosebesc de fundalul general datorită unei culori mai întunecate: de la galben deschis sau gri sau maro închis.

Pielea, predispusă la pigmentare, trebuie protejată împotriva radiațiilor ultraviolete:

 • nu faceți plajă;
 • nu lăsați zonele deschise ale corpului în sezonul cald;
 • purta pălării cu margini mari;
 • utilizați protecție solară cu filtre puternice.

Dar aceste măsuri nu pot ajuta dacă petele au apărut din cauza tulburărilor hormonale, în timpul sarcinii, în vârstă. În astfel de situații, rămâne nimic altceva decât să le rezolvăm cu ajutorul cosmeticelor și, în cazuri grave, să recurgem la medicina estetică.

Creme anti-pigmentare

Crema pentru îndepărtarea petelor pigmentare trebuie să aibă proprietăți de strălucire sau exfoliere sau să combine cele două efecte. Primul este utilizat pentru a opri sinteza melaninei, al doilea contribuie la eliminarea defectelor deja formate. Compoziția agenților de înălbire mai des include unul sau mai mulți ingredienți activi:

 1. Hidrochinona. Această substanță provoacă moartea celulelor melanocitare, datorită cărora sinteza melaninei se oprește și pielea devine mai ușoară. Cercetările medicale recente au arătat că acest ingredient este toxic pentru oameni. Produsele care îl conțin sunt nesigure pentru sănătate. Ele pot provoca dermatită, leucodermă și alte efecte secundare. Crema cu hidrochinonă este mai bine să se utilizeze doze pe termen scurt și în doze minime.
 2. Arbutin. Componenta de albire, mai puțin agresivă decât hidrochinona, dar mult mai puțin eficientă. Pielea prietenoasă: nu provoacă alergii și fotosensibilizare. Arbutinul este un inhibitor al enzimei care promovează maturarea melanozomilor.
 3. Acidul Kojic. Prin menținerea unui ciclu lung de oxidare, radicalii liberi se formează în piele într-o cantitate care poate deteriora melanocitele. Albirea petelor se realizează prin distrugerea celulelor și distrugerea enzimei care provoacă sinteza pigmentului. În plus, acidul kojic are un efect ușor de peeling. Acest ingredient este instabil și se utilizează în combinație cu hidrochinonă și acizi AHA.
 4. Acid azelaic. Acest ingredient stimulează o enzimă care regeneră o substanță care inhibă sinteza melaninei. Acționează ca agent antiinflamator și bacteriostatic. Printre efectele secundare ale acidului azelaic se numără dermatita de contact. Componenta funcționează bine cu hidrochinonă și acid glicolic.
 5. Rutsinol. Un agent de iluminare sigur, care face parte din multe creme pentru îndepărtarea petelor de vârstă.
 6. Acid glicolic. Promovează peelingul celulelor superioare ale epidermei, rezultând o clarificare a zonei întunecate.
 7. Vitamina C. Acidul ascorbic este cunoscut pentru proprietățile sale de albire. În concentrații mari, se combină cu fier și oxigen molecular și are un efect distructiv asupra melanocitelor.
 8. Vitamina B3. Această nicotinamidă blochează mișcarea melanozomilor și elimină semnele de focalizare a pielii.
 9. Ingredientele suplimentare în compoziția cremelor, cum ar fi extractele de castraveți, aloe vera, ceaiul verde, uleiurile naturale (jojoba, shea, migdale), sunt proiectate pentru a minimiza daunele cauzate de agenții de albire agresivi. Ele restaurează, hidratează pielea și luptă împotriva radicalilor liberi.

Înainte de a cumpăra crema din pete de vârstă, trebuie să vă asigurați că conține ingrediente active cu proprietăți strălucitoare.

Cum se utilizează cremă de hiperpigmentare

Crema de albire împotriva spoturilor de vârstă necesită utilizarea sistematică și regulată. Este necesar să le utilizați în conformitate cu instrucțiunile, respectând dozele recomandate. Medicamente care includ puternice "agenți de albire" hidrochinonă, acid kojic, sunt contraindicate în timpul sarcinii, pacienți cu patologie renală etc.

Nu așteptați rezultate imediate din tratamentul conservator al hiperpigmentării. Primul efect al petelor pigmentare pe față apare după 1 - 2 săptămâni de aplicare obișnuită, când substanțele de albire au timp să le arate efectul. Zonele de întunecare se luminează și se îmbină treptat cu culoarea pielii principale.

De îndată ce petele dispăreați, nu puteți opri tratamentul. Pentru un efect durabil, componentele care blochează producția de melanină trebuie să continue să curgă în piele. În caz contrar, primul contact cu ultraviolet va restabili defectele. Durata cursului unui instrument este întotdeauna indicată în adnotare.

În timpul tratamentului și după aceea, utilizarea de protecție solară ar trebui să fie o regulă de bază: nu cosmeticele SPF convenționale, ci cremele cu un filtru UV puternic. Formula lor include componente care reflectă razele solare de pe piele și blochează spectrele UVA și UVB dăunătoare. Ca parte a acestui instrument trebuie să căutați oxid de zinc sau dioxid de titan.

Ce cremă din pete de vârstă să cumperi

Mijloacele pentru eliminarea petelor pigmentare sunt reprezentate de obicei printr-o linie separată în brandurile de produse cosmetice ale farmaciei sau sunt vândute ca medicamente terapeutice și profilactice.

Whitening Cream Melanativ

Ingrediente active: alfa-arbutin, dipulmit acid acid kojic, acid glicolic. Se aplică pe piele curată o dată pe zi (seara), aplicată cu mișcări de masaj. Medicamentul necesită prudență în utilizarea:

 • trecerea graduală a cursului cu doza minimă;
 • nici o deteriorare a pielii;
 • nu se ocupă de zonele sensibile ale feței (buze, zona ochilor);
 • exclude ingerarea înseamnă mucoasă;
 • consultarea dermatologului este obligatorie.

Prețul de droguri - în intervalul de 500 - 700 de ruble pe tub de 15 grame. Conform recenziilor pacienților, produsul are o eficacitate bună.

Cremă de pigment Evinal

Produsul conține ascorbil fosfat de sodiu, dioxid de titan, extracte naturale de placentă, calendula și patrunjel, vitamina E și ulei de porumb. Se utilizează pentru a trata pigmentarea la femeile gravide, elimină petele cauzate de arsurile solare, fumatul și vârsta. Curs de aplicare: zilnic timp de o lună. Costul de 250-300 de ruble.

Evacuarea din placentă promovează îndepărtarea pigmentului din celulele pielii, un derivat al vitaminei C distruge melanocitele, dioxidul de titan servește ca ecran pentru ultraviolete. Conform recenziilor, crema de albire Evinal oferă un rezultat bun.

Crema Skinoren împotriva petelor de vârstă

Skinoren este destinat tratării acneei și a rozacee. Deoarece conține acid azelaic, o componentă care normalizează procesele metabolice în celulele epidermice, crema Skinoren este de asemenea potrivită pentru albirea melasmei.

Produsul se aplică pe pielea spălată bine de două ori pe zi. Dacă apare iritație sau nu există efect timp de 1-2 săptămâni, cursul trebuie oprit. Costul de 600 - 750 de ruble pentru 30 de gr. cremă sau gel. Recenzii de pigment pete Skinoren controversate.

Crema Oriflame din pigmentare

Linia cosmetică Oriflame "Protecție și luminare" din spoturile de vârstă include 2 produse: zi și noapte. Fiecare dintre ele costă între 350 și 400 de ruble și este conceput pentru a combate defectele melasmei. Compusă din:

 • componentă brevetată Rumex Active;
 • antioxidanți pe bază de boabe și frunze de lingonberries suedeză;
 • factor de protecție solară 20.

Aceste fonduri dau un efect bun în eliminarea și prevenirea pigmentării excesive. Cel puțin, acest fapt este evidențiat de masa recenziilor pozitive asupra cremei Oriflame.

Crema de pigment Vichy

Vichy Idealia Pro cremă este conceput pentru a elimina toate tipurile de pete de pigment: hormonale, solare, senile, etc. În componența fondurilor:

 • vitamina C;
 • eperulin;
 • lipo-acid hidroxi;
 • extract de kombucha.

Costul se situează între 1500 și 2000 de ruble. Producătorul promite eliminarea hiperpigmentării și reducerea sintezei melaninei în piele.

Yinni "Green Tea" - crema de albire din China

Yinni - cremă de pigment chinezesc pe bază de extract de ceai verde. Compusă din:

 • extract de alge;
 • ceai polifenol;
 • arbutina;
 • extract de aloe vera.

Crema este vândută într-un set de două borcane (zi și noapte), costul de 450 de ruble. Crema promite să facă față cu orice pigmentare, inclusiv pistrui, în 10-14 zile. Opiniile acestui instrument sunt adesea pozitive și confirmă efectul declarat.

Cremă de Amanita

Crema împotriva petelor de vârstă pe fața lui Amanita conține:

 • acizi naturali: citrice, fructe (extracte de cenușă de munte, afine și lingonberries);
 • ingredient de luminat - rădăcină de pătrunjel;
 • pepene și ulei de migdale;
 • vitaminele A, E;
 • pantenol;
 • protecția solară cu dioxid de titan;
 • extracte de ciuperci (ciuperci, ciuperci, cepuri, șampițe);
 • uleiuri esențiale etc.

Crema luminează pistrui și pigmentare, reduce fotoarea pielii, o protejează de radiațiile ultraviolete. Se merită remedierea a 150 de ruble pentru 70 ml. Opiniile privind eficacitatea împotriva petelor întunecate de pe față sunt contradictorii.

Creme de pigment creme de casa

Spoturile de pigment pe cremă nu trebuie să cumpere într-un magazin sau farmacie. Fiecare casa are ingrediente eficiente de albire:

Există multe produse de lămpi "de casă", dar majoritatea sunt în coerența unei măști și a unei loțiuni. Rețeta cremoasă poate fi preparată în conformitate cu rețeta:

 1. La 50 ml din orice cremă de față, adăugați 1 lingură. l. castravete suc, bate până la netedă.
 2. Strângeți sucul din patrunjelul verde, amestecați în părți egale cu sucul de lămâie și miere, adăugați smântână pentru densitate, bateți bine și lubrifiați pete de pigment.
 3. Decojit din semințe și piele de grâu tomate, se adaugă 2 lingurițe. l. cremă cu conținut ridicat de grăsimi sau cremă groasă.
 4. Faceți o cremă de părți egale de smântână și masă caș.

Crema de casa este facuta numai din produse proaspete si depozitata in frigider. Reducerea petelor pigmentare cu o cremă de mână este dificilă și necesită răbdare. Majoritatea consumatorilor preferă să folosească mijloacele de producție industrială ca fiind mai convenabile și eficiente: acestea sunt realizate pe baza celor mai recente cercetări științifice.

opinii

Revizuirea №1

Cream Melantiv recomandat de mine de un cosmetician. Chloasma mi-a apărut pe față la 38-39 săptămâni de sarcină. Au trecut câteva luni de la naștere, dar petele nu au dispărut și părea dezgustător. De droguri abia găsit, a mers în jurul mai multe farmacii. Mi-a plăcut efectul, dar a fost nevoie de multă răbdare.

Manualul spune că trebuie să frămânți noaptea. Mi sa părut incomod: crema este mai degrabă grasă, puțin absorbită și smocită pe pernă. Faceți tingole puțin imediat după aplicare. Am început să-l aplic dimineața, am luat un curs de 45 de zile și pe drumul de ieșire - de protecție solară cu un factor de 50. Aproape toate petele au dispărut, restul a fost "terminat" cu peeling.

Marina, Nižni Novgorod

Examinați numărul 2

Placenta cremă Evinal am cumpărat la recomandarea unui prieten. Mereu mergeam la solariu până când erau pete pe piept, pe gât și pe față. Păreau ca murdăria. Cosmeticul a oferit să facă imediat o peeling profund, dar nu eram pregătit pentru astfel de măsuri radicale.

Am decis să încerc Evinal și nu am pierdut. O săptămână mai târziu, petele s-au luminat sensibil, în timp ce pielea a devenit moale, elastică, plăcută la atingere. Continuam sa folosesc, pentru ca Am un caz de alergare - anii solariului nu erau în zadar. Acum susțin moda pentru pielea albă și sfătuiesc pe toată lumea. "

Examinați numărul 3

Am obținut pigmentare pe față, folosind exfoliantul acid în vară și uitând de soare. Pe obraji - pete gri mari. Prietenul meu a scăpat de pigmentare după sarcină cu crema Skinoren.

La casa mea, de asemenea, a fost așa - doar în caz, acnee. Într-o lună întreagă, mi-am smuls cinstit pete cu Skinoren - noaptea și dimineața, dar nu au devenit mai strălucitoare. Poate îi ajută pe cineva, dar nu pe mine.

Revizuirea №4

Am pistrui din copilărie, nu am sperat să scap de ei de mult timp. Dar vara devin prea strălucitoare și crește în dimensiune. Am cumpărat un set de "protecție și luminări" de la Oriflame, care se bucura de la sfârșitul primăverii până în toamnă. Excelent!

Felicitările mele au devenit palide după câteva săptămâni și aproape au fuzionat cu tonul pielii! Crema a fost testată pe mare și pe plajă! Petele noi nu au apărut, iar cele vechi au rămas luminoase și invizibile.

O Altă Publicație Despre Alergii

Facial de casa pentru acnee si acnee pe piele

Problema acneei se confruntă cu persoane de vârste diferite. Ca o regulă, acneea apare din cauza malnutriției. Acneea este rezultatul unei blocări a glandelor sebacee, pe spatele și pe cea a celor mai multe dintre ele.


Tratamentul ciupercilor pe căile medicinale pentru picioare

O astfel de boală neplăcută, contagioasă, precum onicomicoza, apare foarte des. În plus față de terapia cu unguente și tablete farmaceutice, puteți încerca metodele de tratare a ciupercilor pe picioare cu remedii folk la domiciliu.


Cum se elimină porumbul uscat

Porumb - compactarea pe piele, formată ca urmare a uzurii prelungite a încălțămintei necorespunzătoare, a muncii fizice. Formarea de porumb nu este considerată o boală. Cu toate acestea, creșteri neplăcute pe piele pot provoca multe probleme.


Acnee neagră

Sebumul, secretat în procesul glandelor sebacee, înfundă porii, vârful acestei mase urcă și devine întunecat, astfel încât apare un cos negru. Acest neoplasm problematic apare la adulți și copii și poate apărea oriunde pe corp.