Categorie Infecție

Human papillomavirus tip 68

Adesea, bărbații și femeile sunt diagnosticați cu tipul de papilomavirus uman 68, care amenință să devină cancer. Boala se manifestă într-un sistem imunitar slăbit. Papilomavirusul 68 de tip este transmis predominant în timpul actului sexual de orice fel (oral, vaginal, anal).

Banda candidozică - simptome și tratament, fotografie

Candidoza este o boală fungică cauzată de ciuperca de drojdie Candida albicans. Aceste microorganisme sunt denumite microflora patogenă condiționată, adică într-o cantitate mică pe care o locuiesc în mod constant pe piele, membranele mucoase ale cavității orale, organele genitale ale oamenilor sănătoși, iar creșterea lor este restrânsă de sistemul imunitar al corpului.

Îndepărtați wenul de pe față cu unguent, chirurgical, cu un laser. video

Wen, de asemenea cunoscut sub numele de lipom sau prosyanka, poate apărea pe orice parte a corpului, inclusiv pe față. Această formare este nedureroasă, se clasifică ca benignă, dar strică aspectul pielii, mai ales dacă se află într-o zonă proeminentă.

Tratamentul fungilor unghiilor la copii

Onychomycosis nu este o boală exclusivă pentru adulți. Desigur, ciuperca de unghii la copii se dezvoltă mai rar, dar aproximativ 17% dintre ei se încadrează în categoria de pacienți un dermatolog sau micolog.

Puncte întunecate pe pielea umană: cauze și tratament

Una dintre cele mai comune probleme umane - pete întunecate pe piele. Unele dintre ele nu amenință sănătatea, dar afectează negativ aspectul și, prin urmare, încrederea persoanei.

Cum să tratați versicolor la om

Deprive - boala de piele, care se manifestă prin înfrângerea pielii. Aproximativ douăsprezece varietăți ale bolii sunt cunoscute: în funcție de forma bolii, versicolorul provoacă erupții de diferite culori și pe diferite părți ale corpului.

Moluștele contagioase ce este? Cauze și tratament la adulți cu metode moderne

Molluscum contagiosum este o boală contagioasă dermatologică cauzată de un virus. În acest caz, analogiile cu locuitorii mărilor și oceanelor sunt irelevante, deoarece moluștele contagioase și-au luat numele nu datorită unei legături directe cu nevertebratele, ci datorită aspectului caracteristic al erupțiilor cutanate, care, cu o creștere a formei, seamănă cu un melc.

Tratamentul acneei la bărbați.

Termenul medical - acne vulgaris - caracterizează situația foarte bine: o erupție deformantă afectează fața și creează probleme majore pentru mulți adolescenți. Acneea poate lasa cicatrici de-a lungul vietii, fizice si emotionale.

Aknekutan instrucțiuni de utilizare

Când apare o erupție cutanată bogată, tratamentul eficient este posibil, principalul lucru este să alegeți un produs medical fiabil. Printre aceste capsule Aknekutan, care normalizează activitatea glandelor sebacee, ameliorează inflamația, inhibă dezvoltarea florei patogene.

Indicații și contraindicații Roaccutan

Accutane este una dintre numeroasele varietăți de vitamină A. Suplimentarea suplimentară cu vitamine este de obicei prescrisă în timpul tratamentului cu acnee. Instrucțiunile corecte și sfaturile aplicației de la Accutane vă vor ajuta să înțelegeți dacă aveți nevoie de medicamente de acest tip.

Tipuri și forme de alergii cutanate la copii (cu fotografie)

Reacțiile alergice cutanate la copii sunt frecvente și cauzează disconfort și disconfort pentru copii. Însoțite de o mâncărime, ei nu permit să doarmă bine și să-și piardă modul obișnuit de viață.

hydradenitis

Hydradenitis (popular, această patologie a fost numită "uterul de cățea") este o inflamație bacteriană a canalului glandei sudoripare. Dezvoltarea bolii este posibilă numai după începutul funcționării depline a acestor adaosuri ale pielii.

Cauzele și tratamentul manifestărilor de eczemă alergică

Alergia - flagelul civilizației. Este dificil de argumentat cu această afirmație: uneori este imposibil să se facă față reacției sensibilității imunitare individuale, chiar și cu ajutorul celor mai bune medicamente.

Tipuri de alergii cutanate cu fotografii

Diferitele tipuri de alergii cutanate manifestă simptome caracteristice. Blistere, vezicule, plăci, a căror apariție este însoțită de mâncărime - semne de reacție alergică în organism.

Tipul HPV 59 la femei

Papilomavirusul este unul dintre virusurile cele mai comune și periculoase pentru sănătatea umană. HPV are multe soiuri, dintre care ele sunt inofensive, deoarece au un risc oncogenic scăzut și periculoase (natură oncogenă mare, de exemplu, 59 de tipuri).

Tratamentul cu dermatita manuală

Dermatite pe mâinile lor - o inflamație a pielii, care se caracterizează printr-o erupție pe partea din spate a mâinilor, palmele, spațiile dintre degete, încheieturi și antebrațele (cel puțin - umeri).

Cauzele acneei în cer

Orice boală a cavității bucale provoacă un disconfort grav. Chiar și mici și aparent nevinovate în cer în gură duc la iritare cu fiecare mișcare. Ele sunt foarte distrag atenția și, în timpul inflamației, interferează cu mâncarea și vorbirea.

Boli ale regiunii perianale

Efectuați o programare prin telefon +7 (495) 604-10-10 sau completând formularul onlineAdministratorul vă va contacta pentru a confirma înregistrarea. Clinica "Capital" garantează confidențialitatea tratamentului dumneavoastră.