Categorie Negii

Tip HPV 31

Vreți să aflați despre tipurile HPV 31 la femei, ce este și cât de periculoasă este boala? Aceasta este una dintre cele mai periculoase tulpini ale virusului, împreună cu 16 și 18 tipuri. Virusul are propriul genotip și structura unică a ADN-ului.

Boro Plus Cream

Conținut [ascunde]Cream "Boro Plus" este un medicament cu efect antiseptic. Gama de utilizare a acestui instrument este foarte largă. Ajută la rezolvarea diferitelor probleme de pe piele și la prevenirea inflamației.

Care sunt tipurile de privare a unei persoane și cum arată ea, fotografie

Deprivarea este reprezentată de un întreg set de boli, fiecare dintre ele având propriile simptome. Formele contagioase contagioase sunt transmise prin modul obișnuit de contact și cel mai adesea afectează persoanele cu imunitate redusă.

Bazaliomul pe față

Un loc comun de localizare a bolii sunt zonele de piele deschise - fața și scalpul. Numai în 20% din cazuri, tumoarea apare pe zone închise cu haine (pe corp, membre). Bazaliomul pielii feței, de regulă, apare la vârstnici, dar în ultimii ani boala este, de asemenea, diagnosticată la tineri.

Ce arata un abces de piele, un tratament chirurgical si de acasa?

Abcesul de piele se numește proces inflamator intradermic cauzat de flora bacteriană, cel mai adesea - o combinație de diferite microorganisme.

Este posibil să se ude herpesul pe față

Este posibil să se spele cu herpesMulți oameni care se îmbolnăvesc de o infecție herpetică se confruntă cu posibilitatea de a se spăla cu herpesul pe corp. Având în vedere severitatea crescută a bolii, pacienții sunt gata să renunțe complet la procedurile de igienă pentru perioada bolii.

Formarea ulcerului pe mâini

O fierbere poate avea loc pe orice parte a pielii unde crește părul. Cel mai adesea formarea dispare complet după 7-10 zile. Cu toate acestea, în unele cazuri va fi necesar un tratament suplimentar.

Acnee în timpul sarcinii

Conținutul articoluluiDacă aveți acnee și puncte negre în timp ce purtați un copil, nu vă faceți griji. Acneea în timpul sarcinii este o problemă obișnuită cu care se confruntă aproape toate mamele în așteptare: pentru cineva se manifestă într-o măsură mai mare, pentru cineva - într-o măsură mai mică.

Pe niplu s-au produs mici ciocniri

Sugestii corelate și recomandate5 răspunsuriCăutați site-ulDacă am o întrebare similară, dar diferită?Dacă nu ați găsit informațiile necesare între răspunsurile la această întrebare sau dacă problema dvs.

Mască de carbon activ pentru față. Ce trebuie să știți?

În căutarea frumuseții, a tinereții și chiar a tonului feței, multe fete și femei folosesc o varietate de mijloace. Una dintre cele mai eficiente este o mască.

Cum pot scoate un moli acasă

Aproape toată lumea are nevi și molare. Ele pot fi invizibile, dar pot provoca disconfort. Este periculos să deteriorezi un mol, deoarece poate începe sângerarea severă. Dacă este localizat pe corp astfel încât să poată fi deteriorat sau are un aspect inestetic, acesta poate fi înlăturat.

Erupții în timpul sarcinii

Erupția în timpul sarcinii apare la multe femei. În majoritatea cazurilor, modificările hormonale din organism se manifestă în acest fel. Cu toate acestea, cauzele erupției cutanate pot fi nu numai fiziologice, ci și patologice.

După varicela, copilul are pete roșii decât frotiu

Cum sa elimini petele dupa varicela?Efectul microorganismelor de herpes asupra corpului uman este încă studiat de oameni de știință medicali. Astăzi, există opt tipuri de virusuri care conțin ADN din această familie, iar agentul cauzator de varicela este pe locul trei după un simplu "rău" și herpes genital.

Erupții alergice pe corpul unui copil: tipuri de erupții cutanate cu fotografii și regimuri de tratament

Alergia - una dintre cele mai frecvente boli din lume. Aproape fiecare persoană a suferit cu această formă.

Spike pe picior - simptome și cauze de declanșare, prevenire, metode de îndepărtare și consecințe

Sigiliile mici, mici pe talpa sau degetele de la picioare, asemanatoare cu craterele vulcanilor, nu pot fi ignorate.

Red lichen planus

Bolile de piele din lumea modernă - fenomenul este destul de comun. Acesta este un grup mare de afecțiuni patologice ale pielii și membranelor mucoase, care sunt rezultatul tulburărilor organelor și sistemelor interne.

Coaja de piele

Pielea frământatăPielea umană este destul de sensibilă la iritanții externi. Și dacă pielea a devenit brusc dur, poate că motivul este prea mult aer uscat sau o reacție alergică la substanțe chimice de uz casnic, de exemplu, la pudră, detergent pentru spălare vase, săpun, gel de duș.

Dermatita alergică la adulți - tratament și simptome

Dermatita alergică apare sub influența anumitor substanțe la persoanele cu un nivel crescut de sensibilitate. Boala se manifestă într-o reacție alergică de tip lent.