Categorie Alopecie

Erupții la nou-născuți

Fiecare copil este perfect, dar o erupție pe față a nou-născuților poate strica prima impresie și poate provoca o mare anxietate. De îndată ce cele mai mici nereguli se găsesc pe față sau pe corp, mamele intră într-o groază de nedescris și încearcă să-și vindece copilul cât mai repede posibil și să-i dea pielea sănătoasă.

Clasificarea unguentelor din alergii pe față: numele medicamentelor pentru copii și adulți, regulile și caracteristicile aplicației

Reacțiile alergice pot fi susceptibile la fiecare. Numărul de persoane care au aceste sau alte forme de alergie este în continuă creștere.

Alergii la medicamente: simptome și tratament

Ce este o alergie la medicamenteBoala este o intoleranță individuală la substanța activă a medicamentului sau la unul dintre ingredientele auxiliare care alcătuiesc medicamentul.

Este Zeraderm scump și cum să-l utilizați

Gel Zeraderm Ultra este un medicament simplu, accesibil și în același timp eficient pentru uz extern, care permite o scurtă perioadă de timp pentru a scăpa de cicatrici și cicatrici de orice fel și indiferent de natura originii lor.

Ajutați-vă cu angioedemul

O reacție alergică imediată este o condiție care pune viața în pericol. De aceea, toată lumea ar trebui să poată oferi primul ajutor pentru angioedem sau anafilaxie. Șansele pacientului de a supraviețui vor depinde de viteza intervențiilor terapeutice.

Dacă este sau nu necesar să se utilizeze antibiotice în timpul fierbei

Furunculoza este una dintre cele mai neplăcute boli ale pielii: pe lângă problemele cosmetice, aceasta poate duce la apariția unor complicații severe purulente - meningită, sepsis, flegmon.

Ajută gelul Badyaga de pete după acnee

Printre metodele tradiționale de tratare a acneei și a petelor după ele au fost folosite mult timp badyagu.Obțineți produsul prin uscarea unui burete de apă dulce sau, mai degrabă, a unui schelet al unui animal cu cavitate intestinală cu același nume.

Tratamentul acneei pe față la adolescenți

Mineralele juvenile sau vulgare - o boală dermatologică, care afectează categoria de vârstă de la 12 la 16 ani. Acest tip de acnee afectează în cea mai mare parte partea facială a corpului, unde este concentrat cel mai mare număr de glande sebacee.

De ce apare o ciupercă în gură și cum să o tratați

Ciuperca din gură este provocată de microorganisme asemănătoare drojdiilor din genul Candida. În microflora umană normală conține o anumită cantitate de drojdie, locul localizării lor - pielea, mucoasa nazofaringiană, intestinele și alte locuri.

Alergia pe piele: cauze, tratament, remedii folclorice pentru alergii cutanate

Alergii la nivelul pielii - răspunsul care dă sistemului imunitar sub influența substanțelor iritante. Ca rezultat, concentrațiile de hormoni histaminici cresc în sânge, ceea ce destabilizează sistemul imunitar.

Lupus herpes: cauzele apariției, cum și cum să tratăm virusul

Boala, care la copii este numită "varicela", la maturitate se manifestă sub formă de herpes zoster, herpes lombar. Boala nu este considerată ca fiind moarte, dar agravează calitatea vieții și cauzează un disconfort considerabil.

Cum arata o eruptie alergica? Erupție cutanată la un copil

Alergia se manifestă în moduri diferite - de la răceală, strănut și rupere la șoc anafilactic, care duce la moarte. Erupția de natură alergică la copii este destul de comună, apare ca o reacție la stimuli.

Ce trebuie să faceți dacă apare o erupție pe stomac?

Un astfel de fenomen ca o erupție pe abdomen este un semn al unor întreruperi în activitatea întregului organism al pacientului sau a sistemelor sale individuale.

Formele de manifestare și metode de tratament pentru privarea copilului de capul din păr

Infecțiile fungice se manifestă la copii și adulți ca prurit, peeling și pete. Viermele pe capul copilului este o infecție extrem de contagioasă, care afectează adesea copiii sub 15 ani.

Amenajări la o persoană: fotografie, simptome și tratament

Herpes zoster este, de asemenea, numit herpes zoster - o infecție virală care este însoțită de dureri severe și erupții cutanate.Boala este provocata de virusul herpesului (herpes zoster), actioneaza ca agent cauzator al varicelei, care se numeste "varicela" in cercurile medicale.

Cum este tratat lupusul eritematos în spital și acasă? Prezentarea generală a metodelor de tratament, precum și o descriere a prescripțiilor pentru tratamentul remediilor populare

Lupus eritematos este un grup de boli autoimune severe ale țesutului conjunctiv, care afectează în principal pielea și organele interne ale unei persoane.