Categorie Allergodermatosis

Papilome pe buzele genitale - cum să recunoască și ce să facă cu ei

Odată cu dezvoltarea virusului papilomavirus uman, femeile dezvoltă secreții albe și papilome. Detectarea acestor simptome este un motiv serios pentru a vizita un ginecolog.

Herpes virusul tip 6 (HHV-6)

Tipul de virus 6, cunoscut sub numele de HHV-6, este o infecție care nu este mai puțin frecventă în lume decât virusurile herpetice de tip 1 și 2 care sunt comune multor. Virusul HHV-6 a infectat oameni în toate țările lumii, iar oamenii de știință nu au găsit până acum o singură populație umană în care nu a fost prezentă cel puțin o persoană infectată.

HPV 18 - Diagnostic și tratament

HPV este una dintre cele mai frecvente infecții virale urogenitale. Tipul 18 al papilomavirusului are oncogenicitate ridicată: încorporarea în genomul uman, provoacă creșterea neoplasmelor benigne, care, în timp, pot degenera în cancer.

Cum să scapi de porumb în palmă

Frecarea sau presiunea prelungită pe piele provoacă keratinizarea, ducând la calus. Aceste creșteri pot fi dureroase și nu arată plăcut din punct de vedere estetic. Porumbul de pe palma previne realizarea unor activități familiare sau profesionale familiare.

Cum se elimină condicomul solkodermom?

Când stați la răscruce, este dificil să alegeți calea potrivită. Mai ales când vine vorba de sănătate, tratamentul ar trebui să fie bine cântărit. Prin urmare, este important să investigăm temeinic problema și soluțiile sale.

Cum sa scapi de acnee

Cum sa scapi de acnee? Această întrebare se referă la 80% dintre adolescenți. Desi cosurile pe fata pot aparea nu numai printre adolescenti, ci si printre cei peste treizeci de ani.

Dr. Komarovsky despre acnee la nou-născuți

Copilul se naste, dar contrar intelepciunii conventionale, pielea lui ar trebui sa fie moale si curata, cosuri de culoare albicioasa sau galbui - acnee - la groaza mamei si tatalui cu experienta parintiala.

Psoriazisul pe mâinile - etape, cauzele și tratamentul bolii, fotografie

Dacă medicul a diagnosticat una dintre formele de psoriazis pe mâini, pielea bolnavă are nevoie de un tratament în timp util pentru o boală neplăcută.

Cum să scapi de lovituri de gâscă pe papă (fese)? Citiți și aflați

Din anumite motive, fetele se gândesc cum să scape de loviturile de gâscă pe papă (fese). Acest defect de piele este destul de frecvent la bărbați și femei.

Discutați despre acnee. Rețete cu cloramfenicol, acid salicilic, tinctură de calendula, streptocid

Natura nu oferă întotdeauna o persoană cu o piele perfect curată fără defecte și acnee. Trebuie să obținem în mod independent rezultatul dorit prin orice mijloace și metode disponibile.

Masca pentru acnee la domiciliu - retete eficiente. Acnee Acne Mască pentru față

Apariția acneei și a porilor înfundate este o problemă care afectează femeile și fetele de vârste diferite. Este dificil să alegeți un medicament care să elimine imperfecțiunile și să nu provoace daune.

Arsurile lasă cicatricile, dar există metode pentru a scăpa de acestea?

Arderea pielii modificări ale pielii sunt cele mai semnificative după o arsură de 3 grade. Acestea sunt răspunsul organismului sub forma înlocuirii structurilor normale ale pielii cu țesutul conjunctiv (cicatrice) ca răspuns la deteriorarea profundă și la distrugerea structurii sale.

De ce apar apariția sub ochi și cum să scapi de ele

Wen sub ochi sunt tumori subcutanate, adică capsule cu grăsime. Creșterea lor este asimptomatică, nu provoacă durere. Wen numai ocazional poate afecta funcționarea altor organe.

Cum de a vindeca rapid herpesul

Mulți oameni sunt familiarizați cu acest fenomen neplăcut - herpesul pe buze, numit în mod obișnuit răceli. Boala are loc pe fundalul hipotermiei generale, prin administrarea de antibiotice, infecții virale și chiar stres și se caracterizează prin prurit sever al buzelor, erupții cutanate, formarea de ulcere pe membrana mucoasă și cruste dureroase.

Unguent pentru dermatită alergică

Dermatita alergică se referă la răspunsul imun al pielii, care este declanșat de un iritant care acționează asupra corpului din exterior sau din interior. Medicul va diagnostica, va identifica cauza și va prescrie un tratament cuprinzător pentru dermatita alergică, care include:

Ce fac acneea cu varicela?

Acneea nu este doar un defect cosmetic.În unele cazuri, erupțiile cutanate pe față și pe corp sunt principalele simptome ale bolii infecțioase. Una dintre aceste boli este varicelă.

Dermatita alergică la adulți - tratament și simptome

Dermatita alergică apare sub influența anumitor substanțe la persoanele cu un nivel crescut de sensibilitate. Boala se manifestă într-o reacție alergică de tip lent.